37-годишният велосипедист, който бе открит мъртъв в канавка на пътя

...
37-годишният велосипедист, който бе открит мъртъв в канавка на пътя
Коментари Харесай

Страшни подробности за намерения в канавка труп край "Маказа"

37-годишният велосипедист, който бе открит мъртъв в канавка на пътя за Маказа, за последно бил забелязан нощес в Момчилград. Той тръгнал с велосипеда си да се прибира в една от махалите на село Горско Дюлево, където живеел, разкриха чудесно осведомени източници, представени от 24rodopi.com.

Както БЛИЦ писа проверяващите работят по версията за тежък пътен случай с съдбовен край. Тя може да бъде изменена откакто станат ясни резултатите от аутопсията, само че съвсем несъмнено е, че велосипедистът е блъснат от автомобил. За това приказват пластмасови елементи от автомобил на местопроизшествието, а по този начин също и следите от гуми на пътното платно. Дългият спирачен път демонстрира, че автомобилът, който се търси, се движел с висока скорост.

Както към този момент 24rodopi.com писа, трупът на 37-годишен велосипедист бе открит пренебрегнат в канавка на основния път за Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа”, на 500 метра от разклона за село Загорско. Сигналът за случая е подаден в събота заран в полицейското ръководство в Момчилград в 10.30 часа. Преминаващ пасажер забелязал тялото на мъжа и алармирал на незабавния телефон 112.

Дежурна оперативна група от РУ-Момчилград извърши оглед на мястото на произшествието. Полицията умолява жителите, които имат информация за случая, да се обадят на телефон 112 или в най-близкото районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи при обезпечена анонимност.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР