37-годишната бивша гимнастичка Алина Кабаева се радва на голяма група

...
37-годишната бивша гимнастичка Алина Кабаева се радва на голяма група
Коментари Харесай

Алина Кабаева става все по-прекрасна

37-годишната някогашна гимнастичка Алина Кабаева се радва на огромна група почитатели. Тя съчетава освен естествената прелест и хубост, само че и изчерпателен разум и просветеност.

Мнозина споделят, че с времето Кабаева става все по-загадъчна и това, несъмнено, ѝ придава още повече сексапил, написа jenata.blitz.bg.
Снимка: Wikipedia  Алина Кабаева става все по-прекрасна (СНИМКИ)

Младата Алина Кабаева се гримира доста точно за осъществяванията си, наблягайки хубостта на очите си. Спортистката акцентира и гъстите си вежди, за които в този момент мечтаят доста дами.

През 2014 година звездата взе участие в осъществяване на Филип Киркоров в мюзикъла " Чикаго ". Мнозина означиха, че Алина наподобява доста добре, а гримът в телесни тонове акцентира естествената ѝ хубост.
Снимка: Wikipedia  Алина Кабаева става все по-прекрасна (СНИМКИ)

През 2017 година някогашната гимнастичка изглеждаше още по-добре. Заслужава да се обърне внимание на добре завършените ѝ вежди, които нямат явен колорит първоначално и последователно потъмняват към края. Много гримьори намират ​​този дизайн на веждите за един от най-модерните.
 Алина Кабаева става все по-прекрасна (СНИМКИ)

С течение на времето доста дами започнаха да обръщат внимание, че звездата съвсем няма бръчки. Някои считат, че Кабаева прибягва до инжекции, само че това не се знае сигурно. Затова си коства да отбележим, че тази звезда съвършено се грижи за себе си и на 37 наподобява като на 20.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР