36-годишният Рейнхард Синага беше осъден в Манчестър за 136 изнасилвания

...
36-годишният Рейнхард Синага беше осъден в Манчестър за 136 изнасилвания
Коментари Харесай

На Острова осъдиха най-големия изнасилвач в историята

36-годишният Рейнхард Синага беше наказан в Манчестър за 136 изнасилвания и общо 159 полови закононарушения. Синага, който прокуратурата разказа като " най-големият изнасилвач в историята на Англия ", е толкоз рисков, че съгласно съдията по делото в никакъв случай няма да настъпи момента, в който да е безвредно да излезе от пандиза. Той беше наказан на пожизнен затвор, с минимално изтърпяване на най-малко 30 години.

Решението на съда в Манчестър за първи път разкри самоличността на изнасилвача, който причаквал жертвите си пред нощни клубове. Той е нападнал най-малко 190 души, като постоянно снимал офанзивите с телефона си. Рейнхард Синага е индонезиец по генезис, във Англия е бил студент, като подготвял магистърска степен в Университета на Лийдс. Той упоявал жертвите си, най-вече млади мъже, след което ги нападал, до момента в който са в безсъзнание. В телефона на изнасилвача били открити стотици часове видеоклипове с набези.

Някои от жертвите му не знаели, че са изнасилени, до момента в който не били разпознати на видеоклиповете и полицията не се свързала с тях. Други жертви били разпознати по откраднати от изнасилвача предмети, като мобилни телефони, персонални карти и часовници, съобщи Нова телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР