36 посланици са присъствали на срещата, на която бяха започнати

...
36 посланици са присъствали на срещата, на която бяха започнати
Коментари Харесай

Посланиците мълчат след срещата с Борисов и Цацаров за разкритото убийство на Виктория

36 посланици са присъствали на срещата, на която бяха започнати с разследването на тежкото убийство на Виктория Маринова, пише " Труд ".

Срещата е продължила около час. След края й дипломатите отказаха да дават изявления. На нея освен премиерът и посланиците, присъстваха и главният прокурор Сотир Цацаров, министърът на вътрешните работи Младен Маринов, вицепремиерът Красимир Каракачанов и други членове на кабинета.

Припомняме, че по-рано премиерът Борисов пред медиите изрази огорчението си от прибързаните реакции от Брюксел и ЕНП за охулването на България в рамките на три дни, докато разследващите са чакали резултата от ДНК на престъпника и 100-процентовото му съвпадение със следите по вещите на жертвата.
В остри изказвания срещу България от Брюксел, посолства, ЕК, ООН, САЩ реагираха с акцент върху това, че жертвата е журналистка. Днес премиерът, главният прокурор и вътрешният министър разкриха убиеца - криминално проявен русенец, който е извършил сексуално престъпление с особена жестокост.

След това пък заваляха похвали за България от страна на Манфред Вебер, Антонио Таяни и Жан Клод Юнкер.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР