33-годишната Адел прикова очите на света към се си, като

...
33-годишната Адел прикова очите на света към се си, като
Коментари Харесай

Уникална изповед на Адел. Слаба и красива, но защо наранена?

 Адел 33-годишната Адел прикова очите на света към се си, като се появи по едно и също време на корицата на щатския и на английския Vogue. Певицата, която отслабна 45 кг, първото си изявление от пет години насам. То бе несъмнено като ужасно, същинска сензация. В него звездата описа за развода си с американския предприемач Саймън Конеки, разяснява връзката си с новия си ухажор, спортния сътрудник Рич Пол и разкри тайната на отслабването си. Ето най-интересните цитати от това изявление.

Когато бях на 30, животът ми се разпадна. Отдадох се на течението и не бях щастлива. Никой от нас не е направил нищо неприятно, не е наранил другия или нещо сходно. Просто си помислих, че желая синът ми да види по какъв начин в действителност обичам и по какъв начин мен ме обичат (Адел и Конецки отглеждат осемгодишния си наследник Анджело.-Ред.). Това е в действителност значимо за мен. Оттогава диря същинско благополучие.

 Саймън Конецки и Адел

Саймън Конецки и Адел

 Адел Бях толкоз разтревожена, че забравих, че съм споделила или не съм споделила на Анджело за развода. Саймън и аз в никакъв случай не сме се борили за попечителството над него. Анджело просто сподели: „ Не разбирам това “. Но и аз в действителност не го разбрах.

В обществото има правила за това какво се случва и какво не се случва в брака и след брака, само че аз съм доста комплициран човек. Винаги съм му казвала по какъв начин се усещам.

Много ме беше позор. Ние, дамите, сме научени да продължаваме да се опитваме да „ спасим брака “, даже във филмите, които гледахме, когато бяхме дребни. Тогава ми разруши сърцето, само че в този момент ми е забавно. Както се споделя, аз се помирих с това.

99,9% от историите, които са написани за мен, са небивалица. Рич се появи по непредвиден метод. Аз съм 33-годишна разведена майка на сина си. Знам какво желая. И знам какво не желая.

Имах срещи преди Рич. Той е хубав. Той е пъклен занимателен и интелигентен.

 Богат Пол и Адел

Пол и Адел

Започнах да упражнявам заради паниката си. На тренировки започнах да се усещам по-добре. Никога не ставаше дума за намаляване. Ставаше въпрос да стана по-силна, да отделят най-вече време за себе си всеки ден без телефон. Пристрастена съм към това. Тренирам два или три пъти дневно. Сутрин върша силови извършения, а следобяд нормално отивам на туризъм или бокс, вечер върша кардио. Работя с треньор.  Адел

През цялата ми кариера тялото ми се разяснява. Не единствено в този момент. Разбирам за какво това е шокиращо. Разбирам за какво някои дами са изключително наранени. Външно аз въплъщавах толкоз доста дами. Но въпреки всичко съм същия човек. Но най-лошото от всичко е, че най-буйните мнения за тялото ми идват от други дами. Бях пъклен разочарована от това. Заболя ме.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР