32-годишният бивш шампион в полусредна категория на UFC, Колби Ковингтън

...
32-годишният бивш шампион в полусредна категория на UFC, Колби Ковингтън
Коментари Харесай

Колби Ковингтън планира да премине в кеча през 2021-ва

32-годишният някогашен първенец в полусредна категория на UFC, Колби Ковингтън счита в най-скоро време да отиде в WWE. Доста постоянно " Chaos " приказва за трансфер в кеча и желае да го реализира през 2021 година. Колби беше в серия от 7 следващи победи, само че загуби с нокаут от Камару Усман през декември предходната година.

Той изяви предпочитание да се бие с Тайрън Уудли на 18-ти април, само че нещата не се получиха. Ковингтън държи статистика 15-2 в ММА и не стопира да напира за борба с Уудли, като се закани, че ще го убие, а по-късно ще хвърлят тялото на акулите. Колби знае, че има доста пари в кеча и показа, че държи връзка с хората там и възнамерява да влезе с гръм и тропот при тях след година. Ето какво още показа той:

" Тези момчета са същински спортисти, които забавляват хората. Уважавам ги, тъй като работят доста крепко. Надявам се някой ден да се причисля към тях. Имам доста обич и почитание към Винс и към това, което той направи за бизнес модела на WWE. Искам да отида в WWE и да ги направя още веднъж същински. Искам хората да застанат зад него и да мислят, че е същинско. Искам да отида при тях в близко бъдеще. Говорих с Боби Лашли и с Курт Ъгъл.

Поддържам връзка с тези момчета. Израснах с битката и знам по какъв начин да работя. Знам по какъв начин да продавам и всеки знае, че знам по какъв начин да се развличам. Мисля, че ще бъде равномерен преход, когато отида при WWE през 2021 година. Мисля, че ще стане след 1 година. Следващото лято, не това лято, а идващото лято. Всички знаят, че върша добър бизнес и привличам внимание. Хората желаят да ме гледат, развличам се и хората са раздвоени. Мразят ме и ме обичат, само че в края на деня всичко е едно и също. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР