310-годишна цигулка на стойност 250 000 паунда, останала във влак

...
310-годишна цигулка на стойност 250 000 паунда, останала във влак
Коментари Харесай

310-годишната цигулка, забравена във влак, върната на собственика

310-годишна цигулка на стойност 250 000 паунда, останала във трен в южен Лондон, е върната на притежателя си.

Инструментът е предаден на професионалния музикант Стивън Морис на паркинг пред супермаркет в Бекънъм след секрети договаряния и под надзора на полицията оповестява БГНЕС.

„ Не съм спал доста, откогато цигулката изчезна. ", призна по-късно музикантът. Стивън Морис беше споделил, че загубата на инструмента е като " да ми отсекат ръката. "

Цигулката, която е направена от майстора Течлер през 1709 година, беше забравена във влака от Лондон до Орпингтън на 22 октомври, когато Морис слиза на гара Penge East с велосипеда си.

Британската транспортна полиция (BTP) по-късно пусна CCTV изображение на мъж, за който се счита, че е взел цигулката, когато влакът е спрял на гара Bromley South и насочиха обществена молба инструментът да бъде върнат, заяви Би Би Си.

Пробивът пристигна в четвъртък, когато Морис получи известие в Туитър, което гласеше: „ Разпознавам индивида на фотографията. Мисля, че може би е някой, който познавам - бих желал да съм от изгода. Знам какво е да забравите полезности във трен. "

През идващите 24 часа беше сбъднат спомагателен контакт с лицето, изпратило известието - подозира се, че в действителност той е индивидът, който е взел цигулката.

Наричайки себе си „ Джийн “, което не е същинското му име, мъжът се съгласи да се срещне с Морис в петък вечерта на паркинг на до жп гара Бекенхам.

При интервенция, координирана от приятеля на музиканта и някогашен полицейски чиновник Майк Панет, екип от офицери в цивилни облекла е следил размяната.
„ Майк беше моторът на всичко. ”, показа музикантът.

Цигулката и лъковете са били предадени в чудесно положение на притежателя.

" Не можеше да приключи по-щастливо. ", сподели пред медиите Стивън Морис.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР