31-годишният приятел на Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго поиска фолк

...
31-годишният приятел на Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго поиска фолк
Коментари Харесай

Гринго хвърли съдиите в ступор, поиска Софка да го брани

31-годишният другар на Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго изиска фолк дивата да го съставлява в съда. Той е наел един от най-хубавите и уважавани юристи в Бургас – Красимир Кацарски, само че пожела  с изключение на него и певицата да го пази, оповестява Флагман.  Съдът обаче отхвърли да извърши молбата му и по този начин Гринго ще остане единствено с един бранител. По време на делото стана ясно още, че другият обвинен е Стефан Сливков.

" Живеем дружно от 2 години на фамилни начала, нямаме брак, тъй като към този момент не е съвременно ", бяха първите думи на чалга иконата в правосъдната зала.

" Цяла България и Европа знае, че сме артисти и работим дружно. Имаме контракти за задължения. Живеем по целия свят. А на 18-ти септември ме оперираха в УМБАЛ " Дева Мария " в Бургас ", Тодор от самото начало ми беше компаньон в болничното заведение, сподели певицата.

Като семейство приходите ни са междинни (каквото и да значи това, поради обстоятелството, че издръжката на една фолк дива не е по никакъв начин евтина). Ще можем да платим 10-15 хиляди гаранция ", изясни Софи Маринова.

С Гринго мечтаели за бебе и интервенцията в УМБАЛ " Дева Мария " била точно поради това.

" Имаме контракти и задължения и в чужбина. Гринго е подписал със звукозаписна компания. Той е артист и неустойките са доста огромни ", сподели още Софи Маринова.

Според бранителя на Тодор Давидов - адв. Красимир Кацарски, полицията е направила клопка. Накарали Акиф да изтегли 5 хиляди лева Белязали са ги и след това са спипали Сливков с парите до ресторанта. Според Кацарски само показанията на Сливков не са задоволителни че Гринго има нещо общо. Това били единствените доказателства по делото.

До ареста Гринго бил доста добър другар със сина на Акиф - Иван.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР