31-годишният фитнес инструктор и модел, бивш национален състезател по гребане

...
31-годишният фитнес инструктор и модел, бивш национален състезател по гребане
Коментари Харесай

Виктор Стоянов: Получих много провокативни предложения след обявяването, че влизам в „Ергенът“

31-годишният фитнес инструктор и модел, някогашен народен играч по гребане – Виктор Стоянов, е Мъжът, който ще се впусне в търсенето на любовта в най-романтичното риалити – „ Ергенът “. Днес той гостува в „ Преди обед “, с цел да опише повече за себе си.

„ Имаше една тиха полуда, когато се разбра, че ще вземам участие в „ Ергенът “. Получих доста и всевъзможни известия – от поздравления до доста провокативни оферти. Свикнал съм дамите да са по-агресивни от мъжете, само че, откогато стана ясно за шоуто, нещата ескалираха “ – споделя Виктор пред Деси и Сашо.
Снимка: bTV
Той дефинира себе си като вълк идеалист. Хищник от позиция на изборите, които прави, и идеалист, тъй като постоянно желае освен това.
Снимка: bTV
„ Много свестен човек съм, само че нормално хората мислят, че съм надут, затворен и недодялан. Когато ме опознаят, споделят „ Ти си егати пича “ – признава Виктор, който се гордее с външния си тип. Тренирал е какво ли не – футбол, карате, таекуондо, ръгби, лека атлетика…
Снимка: bTV
„ За мен спортът беше тип игра. По едно време щях да се откажа и от гребането, само че на татко ми му беше писнало и сподели „ Това ще е “. В началото бях малко кисел, до момента в който не преоткрих този спорт. Харесва ми спокойствието и това, че разчиташ напълно на себе си, оставаш уединено с мислите си “ – споделя Виктор, който е бил най-младият народен играч по гребане, още преди да навърши 16. Някои даже са подозирали, че е на стероиди, само че тестванията демонстрират, че е чист.

Цялото изявление можете да видите тук:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР