31-годишната звезда от „Не поглеждай нагоре“ наскоро посрещна първото си

...
31-годишната звезда от „Не поглеждай нагоре“ наскоро посрещна първото си
Коментари Харесай

Майчинството ѝ отива: Дженифър Лорънс с първи снимки с бебето

31-годишната звезда от „ Не поглеждай нагоре “ неотдавна посрещна първото си бебе със брачна половинка си Кук Маруни. Преди няколко дни двойката беше видяна на разходка с новороденото си дете.

удостовери през септември, че Лорънс и Маруни чакат първото си дете дружно. Двойката се сгоди през февруари 2019 година и си сподели „ да “ през октомври идната година.

По-рано този месец Ейми Шумър приказва за новороденото на Лорънс по време на тест с детектор на лъжата с. Когато я питат дали счита, че майчинството е трансформирало Лорънс към по-добро, комедиантката сподели: „ единствено само съм си писала [Лорънс], само че се обзалагам, че е по този начин “.

NEW: Jennifer Lawrence dotes on her baby while enjoying hike with husband, recently.
— Jennifer Lawrence (@JLAWPOST)
Звездата от „ Животът и Бет “ също по този начин съобщи, че към момента не се е срещнала с бебето и не знае името му. „ Тя е задоволително интелигентна, с цел да не ми го каже “ , майтапи се Шумър.

Наскоро Лорънс съобщи в декемврийския брой на Vanity Fair, че се надява да „ отбрани персоналния живот “ на детето си, доколкото е допустимо.

„ Ако съм на вечеря и някой ми каже: „ О, Боже, ти очакваш дете! “, няма да се държа като че ли „ Боже, не мога да приказвам за това. Махни се от мен, умопобъркан! “ Но всеки инстинкт в тялото ми желае да отбрани персоналното му пространство до края на живота си, доколкото може “ изяснява тя.

„ Не желая никой да се усеща добре пристигнал в неговото битие “, добави Лорънс. „ И ми се коства, че това стартира единствено с това да не го включвам в тази част от работата си. “

Източник, непосредствен до актрисата, показа през септември, че Лорънс „ чака с неспокойствие “ да стане родител.

„ Джен от дълго време искаше да има семейство и откри идеалната половинка, която обича, почита и се радва да бъде към нея “, сподели филмовият източник. „ Тя обича брачния живот и те имат солидна основа за бебе. Тя е доста щастлива и чака с неспокойствие да стане майка. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР