31-годишен мъж е задържан за превозване на нелегални чужденци. Това

...
31-годишен мъж е задържан за превозване на нелегални чужденци. Това
Коментари Харесай

Спипаха хасковлия, превозвал нелегално бежанци

31-годишен мъж е арестуван за транспортиране на незаконни чужденци. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

31-годишен хасковлия е арестуван за подкрепяне на чужденци, минали незаконно границата. Автопатрул от РУ-Димитровград подал сигнал за прекъсване на лек автомобил „ Мерцедес ML 320 “ на 14 април в 19.50 часа на Автомагистрала „ Марица “ в посока Пловдив.

Водачът не се е подчинил на разпореждането, траял пътя си и малко по-късно го напуснал в придвижване, като побягнал северно от автомагистралата към пресечена околност. При инспекция в автомобила, в багажника и на задните седалки са открити 12 непознати жители, на възраст до 30 години. С помощта на преводач те декларирали, че са от Афганистан, без документи за идентичност и са минали границата нелегално. По данни на мъжете, единствено един от тях е малолетен – на 16 година

При неотложно проведените заградителни дейности и благодарение на следово куче е арестуван и лидерът на колата, прочут на органите на реда. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава. Чужденците ще бъдат настанени в СДВНЧ - Любимец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР