30 Юни Paysafe, глобален доставчик на специализирани платежни решения, откри

...
30 Юни Paysafe, глобален доставчик на специализирани платежни решения, откри
Коментари Харесай

Paysafe откри нов офис във Варна

30 Юни
Paysafe, световен снабдител на профилирани платежни решения, откри собствен нов офис в бизнес център Varna Towers. На церемонията участва и кметът на град Варна Иван Портних, както и представители на висшия мениджмънт на компанията. В новата локация към този момент работят близо 40 чиновници. Паралелно с това компанията продължава да уголемява екипа си и търси още 40 експерти, измежду които софтуерни разработчици в областта на Java, Android и iOS приложенията, както и експерти по обслужване на клиенти с британски, италиански и френски език.

Новият офис на Paysafe е ситуиран на висок етаж в бизнес постройката Varna Towers с неповторима панорама по едно и също време към градската част и морето, подчетават от компанията. Той предлага най-модерни условия за работа на повърхност от към 1600 кв.м. С просторни пространства, конферентни зали, зони за отдих и срещи, чиновниците могат да се насладят на приятна и вдъхновяваща конюнктура, а центърът и интернационалното летище са единствено на 5 минути с превоз. Офисът е елементарно наличен с кола или рейс. Служителите на компанията в София също имат опция да работят от офиса във Варна през цялата година.

" Вълнението е огромно, тъй като в тези странни времена, когато доста компании бяха притиснати да сложат на пауза бизнеса и екипите си, ние успяхме да генерираме редица значими триумфи, измежду които и откриването на офиса ни тук. Всичко това се дължи на нашите чиновници, тяхната мотивация и припознаване с полезностите и визията на Paysafe. ", показа Джакомо Остин, шеф на офиса на Paysafe във Варна.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР