3 август3 говори за растеж и изобилие. Сборът на датата

...
3 август3 говори за растеж и изобилие. Сборът на датата
Коментари Харесай

Падна митът за датите, на които е най-благоприятно сключване на брак

3 август

3 приказва за напредък и обилие. Сборът на датата 08/03/2023 е еднакъв на 18: понижаваме го до уникалност и получаваме 9. Девет е цифрата, което дава отговор за комфорта и уюта в къщата. Ще има мощен съюз.
-->
6 август

 6 в нумерологията значи изкуство. Свързва се и с любовта, хубостта и хармонията. 6 дава отговор за идеалните взаимоотношения и мечтания съюз. Ако погледнете целия ден – 06.08.2023 година – сборът е 21. Стигаме до еднозначност и още веднъж стигаме до цифрата 3 – знак на обилие, мир и естетика.

7 август

7 е подарък за хора, които обичат динамичния метод на живот. Следователно сключването на брак на 07.08.2023 година е най-подходящо за двойки, които се разпознават в тази характерност. Енергията на датата ще внесе ярки събития и придвижвания в фамилния им живот.

10 август

 Десетката в нумерологията е знак на пари, шанс и дарба да бъдеш в потока. В Сборът от 08/10/2023 дава 3. Три значи напредък, баланс, т.е. естетика и разцвет. Такава композиция не може да се трансформира в неприятна основа за брак.

14 август

14 е духовна връзка, когато хората знаят по какъв начин да упражняват сдържаност, да съблюдават златната среда. Сборът на датата 14.08.2023 година дава 29, най-после се получава 7. Цифрата, която с изключение на всичко друго приказва за динамичност и дарба за договаряния. Двойка, която се ожени на тази дата, постоянно ще може да откри общ език в сложни обстановки.

17 август

17 се смята за най-благоприятното в системата на арканите. Тя въплъщава поддръжката на ангелите пазители, креативната сила, другарството и сантименталните връзки.

19 август

19 символизира силата на триумфа и насладата, а също по този начин е виновен за основаването на семейство, мощен съюз и раждането на деца. 19.08.2023 след всички калкулации дава 3 - знак на напредък и обилие. В двойка, която избере този ден, единият от сътрудниците ще бъде по-търпелив и старателен. Но тук не става въпрос за насила, а по-скоро за непринудено предпочитание да се хареса на обичания човек.

26 август

26 е парична цифра, знак на напредък, кариера, както и фамилна непоклатимост. Ако сумираме датата, получаваме 41. Следвайки логаритъма, изваждаме 22 от 41, получаваме 19. След това го довеждаме до стойност, по-малка от 10: 1+9=10; 1+0=1. В резултат на това мечтаният код е 1. Това е цифрата на Слънцето, което значи, че е източник на сила, триумф и обичаи. Тази дата е подобаваща за двойки, които се придържат към обичайните възгледи от основаването на фамилията. Този ден е удобен и за сватби.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР