29 Март Технологичната компания DataArt обяви официално партньорството си с

...
29 Март Технологичната компания DataArt обяви официално партньорството си с
Коментари Харесай

Новото партньорство на DataArt и Hospitio ще предложи иновативни решения за туристическия бранш

29 Март
Технологичната компания DataArt разгласи публично партньорството си с основаната в Далас Hospitio Consulting and Services. Двете организации ще обединят старания в даването на новаторски услуги, които да оказват помощ на актуалните и бъдещи клиенти от туристическия отрасъл да възстановят бизнеса си и да излязат от рецесията, провокирана от пандемията.

Партньорството е ориентирано към стимулиране на нововъведенията в необятен набор от области, измежду които ръководство на приходите на туристическите компании, ценообразуване, дистрибуция, маркетинг, обмисляне, електронна търговия, мърчандайзинг, мрежово обмисляне, стратегии за преданост и други

" Това е най-подходящият миг да обединим напъните си, защото потребностите на туристическия отрасъл, свързани с цифровата промяна, се усилват и стават все по-конкретни. Партньорството на DataArt с Hospitio ще усъвършенства качеството на услугите, които двете компании могат да предложат, с цел да ускорим тази промяна ", разяснява Макс Жданов, вицепрезидент на дивизията " Туризъм и пътувания " в DataArt.

Жданов добави, че партньорството ще предложи както незабавни, по този начин и дълготрайни нововъведения на клиентите, които ще са резултат от задълбочения бизнес и консултантски опит на Hospitio в композиция с качество, софтуерна експертиза и опит на DataArt при даването на услуги за софтуерен инженеринг.

Hospitio предлага екип от индустриални специалисти, чийто опит е резултат от съдействието с American Airlines, Delta Airlines, United Airlines, US Airways, Sun Country Airlines, Air New Zealand, Etihad Airways, GE Aviation Digital, Radisson Hotels Group, SITA, Saber Corporation, Farelogix, Travelport, Orbitz и други известни имена в сектора.

Партньорството ще даде опция на двете компании да доближат до разширена потребителска база в границите на промишлеността, като в същото време обединят старания, с цел да подобрят предлаганите артикули и услуги.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР