29 440 къса контрабандни цигари, опаковани в метални кутии като

...
29 440 къса контрабандни цигари, опаковани в метални кутии като
Коментари Харесай

Контрабандни цигари, опаковани като подаръци, заловиха на „Капитан Андреево“

29 440 къса контрабандни цигари, опаковани в железни кутии като дарове , откриха митническите чиновници на Министерство на правосъдието „ Капитан Андреево “ при инспекция на рейс, влизащ в страната от Турция.

На 19 август на границата идва рейс с румънска регистрация, пътуващ по постоянната линия Истанбул- Букурещ. Водачът е турски жител. Пътниците декларират пред инспекторите, че нямат персонални движимости, артикули и валутни полезности за обявление.

Кашоните били скрити зад зърнени закуски

Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция, при която в багажното поделение са открити три кашона, съдържащи 18 алуминиеви кутии, затворени с нитове и облепени с цветна хартия като дарове. След отваряне на кутиите се открива, че са цялостни с цигари.

Открити са общо 1472 кутии (29 440 къса) цигари, облепени с турски акцизен бандерол. А в хода на инспекцията се открива, че тютюневите произведения са благосъстоятелност на водача на рейса. На нарушителя е формиран акт.

Те били скрити измежду стъклени съдове

От началото на годината досега митническите чиновници на Министерство на правосъдието „ Капитан Андреево “ са разкрили 21 382 580 къса незаконни цигари.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР