28-годишният полски футболист Аркадиуш Милик заяви, че италианският Ювентус е

...
28-годишният полски футболист Аркадиуш Милик заяви, че италианският Ювентус е
Коментари Харесай

Милик: Контактите ми с Ювентус започнаха още преди мача с Наполи

28-годишният полски футболист Аркадиуш Милик съобщи, че италианският Ювентус е имал интерес към него още от времето, когато той е играел за Наполи. Милик се причисли към гранда от Торино през лятото чартърен от Олимпик Марсилия за сумата от 7 милиона евро. „ Говоря италиански добре и това е значимо преимущество. Нямам проблем да разбирам треньора и всички указания, които ми дава “, разяснява полякът в изявление за вестник L’Equipe. 

„ Тук в Италия се работи доста повече върху тактиката както на тренировките, по този начин и на мачовете. Във Франция, въпреки това, има доста повече свободни пространства за бързите футболисти или крилата, които бягат доста “, сподели още Аркадиуш Милик. " В Марсилия се оправих добре, само че можех да направя доста повече и съм наясно с това. Понякога обаче ти трябват и хора към теб, които играят за теб “, добави футболистът. 

„ Контактите за прехвърлянето ми започнаха преди мача против Наполи, в който останах запаса. Ювентус ме преследва още, когато играех за Наполи, само че по това време не беше допустимо да ме привлекат. Сега мисля, че и двете страни са щастливи, че се стигна до съглашение “, съобщи Милик. Той разяснява и партньорството с Душан Влахович. „ Мисля, че по този метод е по-лесно, тъй като има повече решения за гол при офанзивите “, изясни полякът.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР