28-годишната Джиджи Хадид и 27-годишната Кендъл Дженър са сред най-популярните

...
28-годишната Джиджи Хадид и 27-годишната Кендъл Дженър са сред най-популярните
Коментари Харесай

Джиджи Хадид и Кендъл Дженър са секси богини в бяло

28-годишната Джиджи Хадид и 27-годишната Кендъл Дженър са измежду най-популярните сега модели, които работят с огромните и първокласни фешън къщи. Затова е и напълно естествено постоянно да виждаме двете хубавици по стилните сцени.
 Заедно ли са Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид
Заедно ли са Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид

Явно не е толкоз просто

На дефилето за новата сбирка на Jacquemus, наречена Le Chouchou, състояло се на 26 юни, Джиджи и Кендъл още веднъж привлякоха вниманието ни. И двете бяха нежни и ефирни, като богини от парадайса, облечени в бяло.

носеше половинка бански в кремав цвят, смесен с транспарантна дантелена горна част с връзки. Визията ѝ завършваха бели дантелени чорапи с дължина до коляното и бели обувки с ток. Косата ѝ бе прибрана обратно, а гримът - едвам видим.
 Снимка 624074

Тоалетът на  не беше по-малко атрактивен. Тя бе облечена с доста къса, само че обемна бяла рокля, наподобяваща формата на облак. Избраните бижута за визията бяха солидно перлено колие със драгоценен камък и обеци. Обувките, прическата и гримът ѝ бяха същите като тези на Джиджи Хадид.
 Снимка 624072

 Кендъл Дженър споделя повода да пази персоналния си живот в загадка и дали е подготвена да има деца
Готова ли е Кендъл Дженър да бъде майка

Моделът има проект за бъдещето

Цялата хармония на събитието като цяло е била доста ефирна. Избраната локация е Версай, като с цел да бъде дефилето по-ефектно, моделите са дефилирали по издигнат яркочервен подиум. Някои от гостите пък са следили от закотвени лодки. Сред присъстващите на събитието на Jacquemus са били Дейвид и Виктория Бекъм, Ева Лонгория, Моника Белучи, Клеър Фой и Емили Ратайковски, научаваме от People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР