28-годишен наркодилър, приятелката му и тъщата му са задържани вчера

...
28-годишен наркодилър, приятелката му и тъщата му са задържани вчера
Коментари Харесай

Закопчаха наркотрио - мъж, гадже и тъща

28-годишен наркодилър, приятелката му и тъщата му са арестувани през вчерашния ден в София с 5 кг марихуана и 1,7 кг кокаин и 10 грама амфетамин. Това заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Ивайло Иванов на конференция в прокуратурата.

Тримата са работили дружно, а дрогата, която са продавали, е с изключителна непорочност.

"Ако беше стигнала до улицата, стоката щеше да осъществя облага от близо половин милион лв. ", разяснява Иванов.

Криминално проявеният и осъждан Х. Г., 18-годишната А.С. и майка й - Д.Д., на 44 година, също престъпно проявени, са задържани след получена информация за разпространение на наркотични субстанции в жк „ Разсадника”.

При спецоперацията на бранш „ Наркотици” при Столична дирекция на вътрешните работи в жилищата, населявани от двете дами и мъжа, и в автомобила, употребен от него, служителите на реда са намерили и иззели голям брой по пликове с субстанции на буци и на прахуляк, тревиста маса, електронни везни, мемоари, мобилни телефони и други материални доказателства за незаконната им активност.

Тримата към този момент са привлечени като обвинени и са им наложени ограничения за неотклонение „ задържане под стража” за период до 72 часа. Държавното обвиняване ще изиска непрекъснат арест за триото.

Разследването продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР