Кадри БНТЕвропейското първенство по футбол Евро 2024“ е в разгара

...
Кадри БНТЕвропейското първенство по футбол Евро 2024“ е в разгара
Коментари Харесай

Благо, Валери и Банда Банда засенчиха мачовете от Евро 2024

Кадри Българска национална телевизия

Европейското състезание по футбол „ Евро 2024 “ е в разгара си, само че коментарното студио на Българска национална телевизия по нищо не му отстъпва. С разчупени смешки и закачки сред коментирането на мачовете, участниците забавляват феновете с смешки и закачки.

Появата на Благо Георгиев бе много впечатляваща и най-много тенът, който е докарал, съвсем до визия на африканец.


`); break case width
Да не си бил на отмора някъде, издадоха го сътрудниците му, само че той незабавно си откри опрощение.

Каква отмора бе сътрудник, заспах в солариума, никой не ме разсъни.

Ей, доста прекрасен загар имаш, посрещнаха го сътрудниците му, а Андрея даже влезе със слънчеви очила, да подчертае блясъка на сътрудника си.



Аз съм готова тъй като Благо постоянно сияе, не в този момент нещо не е както би трябвало, пошегува се и тя на гърба на сътрудника си. Няма да ми трябват тия очила.

Не по-назад остава и сътрудника му Валери Божинов, прочут с лафовете си. Зрителите са „ впечатлени “ от подбраната компания на екран.

Благо, Банда, Божинка?! Защо би трябвало да поносим?

Ето го бе богатство Жиизъса, машината за бебета. Потъмнил си е кожата, с цел да са му по бели конските зъби. Сигурно през пет минути ги мие, като плочки са. Мяза на куклата Кент!

Toй си има двадесет и пет бани по рождение!!!!!!!

Коментарното ви студио е на толкоз ниско равнище, че просто в действителност не се сещам какво може да го направи още по-безинтересно. Невероятна е неналичието на хрумвания от екипа ви. Водещите, изключително момичето са призрачен сън. Моля обмислете да ги пропуснете тези,,студиа “ преди мачовете, тъй като ставате за срам, а въпреки всичко сте Българска национална телевизия, което през годините постоянно е означавало повече от всяка жалка демонстрация на другите огромни канали!

Интересно ми е какъв е смисъла тая да се мотка там несъответстващо и да мели нещо което не и се схваща! Само за какви паразити плащаме!

Въобще забавата по време на коментарно студио е на мах и заслужава да се наблюдава.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР