274 дела за корупция по високите етажи на властта са

...
274 дела за корупция по високите етажи на властта са
Коментари Харесай

274 дела за корупция по върховете на властта

274 каузи за корупция по високите етажи на властта са следени през 2020 година Това е двойно повече спрямо предходните 2 години. 56 лица са изправени пред съда за същото закононарушение, а 5 са приети за отговорни. Това заяви на брифинг  административният началник на спецпрокуратурата Валентина Маджарова.

" Ще продължим да работим по същия метод и да съблюдаваме закона. Специализираната прокуратура е атакувана от много дълго време, само че ние не спряхме да работим. Специализираната прокуратура е атакувана не тъй като не работи, а тъкмо тъй като работи ", безапелационна бе Маджарова.

През предходната година са влезнали в действие 192 неоправдателни присъди по каузи на спецпрокуратурата, включително и за корупционни закононарушения.

" Спецпрокурорите са високо ценени от всички европейски сътрудници. Отпадането на мониторинга по проведената престъпност отпадна само и единствено на труда на магистратите от спецпрокуратурата. Разреши се и казусът с телефонните измами ", сподели още Маджарова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР