27 Май С рекорден брой срещи за 2 дни, Career

...
27 Май С рекорден брой срещи за 2 дни, Career
Коментари Харесай

Рекорден брой срещи с ИТ професионалисти на Career Show Tech 2021

27 Май
С рекорден брой срещи за 2 дни, Career Show Tech се наложи като водещо кариерно събитие за ИТ експерти у нас. Събитието се организира онлайн на 19-20 май и в него участваха 1400 квалифицирани експерти от разнообразни области на ИТ бранша. Бяха извършени над 1000 онлайн срещи сред участниците, търсещи нови професионални благоприятни условия, и 40 компании, предлагащи ИТ позиции.

Рекордният брой срещи с ИТ експерти се дължи и на новаторската платформа, в която се организират събитията. Освен опция за бързо пречистване и селектиране на събеседник, платформата разрешава авансово опазване на срещи и лекционни сесии. Чрез авансово основаване на персонализиран график в платформата, се подтиква предварителна подготовка и конкретика на диалозите. По този метод участниците се срещат единствено с тези събеседници, които дават отговор на техните търсения и усилват добавената стойност от присъединяване си.

" При пренасищането от онлайн интензивности в последната година, виртуалните събития си завоюваха спорна известност. Career Show Tech обаче е доказателство за това, че успеваемостта на събитието се дефинира не от местоположението, а от вярно установяване на задачите, ясна визия за мечтаните резултати и добре канализирани дейности за посрещане потребностите на участниците. След Career Show Tech 75% от ИТ експертите показват, че са разкрили работодатели, с които ще продължат процеса по връзка след събитието. Най-голямото самопризнание за нас е, че сме съумели да помогнем на толкоз хора да създадат идната крачка в кариерното си развиване ", споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Двата дни на събитието бяха запълнени и от лекции и полемики за последните трендове в областта на високите технологии, както и потребни препоръки за поддържане на добър баланс сред работата и персоналния живот и положително физическо и ментално здраве. Лекционната стратегия на събитието е налична в платформата на кариерната общественост Career Show за всеки, който се записва гратис.

Career Show Tech е част от ежемесечните събития за професионално и личностно развиване на кариерната общественост за топ гении Career Show. Като част от общността, всички участници получават безвъзмезден достъп до събития за възстановяване на меки и механически умения, както и до интензивности за физическо и ментално здраве.

Следващото събитие в календара - Career Show Move - ще се организира на 24 юни и е отдадено на физическата интензивност и уравновесеното хранене като метод за повишение на силата и продуктивността.

Участието в събитието и присъединението към кариерната общественост са безвъзмездни, посредством къса регистрация.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР