27-годишният Майкъл Естрада - това е националът на Еквадор, който

...
27-годишният Майкъл Естрада - това е националът на Еквадор, който
Коментари Харесай

Еквадорски национал е близо до подпис с ЦСКА

27-годишният Майкъл Естрада - това е националът на Еквадор, който преди броени часове спрегнаха в Южна Америка като евентуален нов нападател на родния ЦСКА.

Неговият сътрудник - Гонсало Варгас, показа в родината на играча, представен от " bolavip.com ", че " армейците " са в директна борба с втородивизионен испански клуб за правата на централния нападател.

Съвсем скоро ще изтече наемът на Естрада в Мексико, където от година насам се подвизаваше за Круз Арул като преотстъпен от Депортиво Толука. Той бе продаден от Индепендианте през 2020 година против 2.70 милиона евро.

През последната година записа 24 срещи, в които се регистрира с едвам 3 гола и 1 асистенция. Това обаче не му попречи да получи повиквателна към Мондиал 2022 за сметка на някогашния червен таран - Жорди Кайседо.
 Румънските медии към този момент пращат Луческу във Фенербахче, а не в ЦСКА
Румънските медии към този момент пращат Луческу във Фенербахче, а не в ЦСКА

Спекулациите продължават

Пред медиите в Еквадор Варгас посочи, че интерес има и от два локални клуба, само че най-голяма е вероятността клиентът му да дебаркира в Европа.

До този миг той не е напускал на клубно равнище Северна и Южна Америка, откакто има общо 249 публични срещи, разпределени сред Депортиво Толука, Индепендиенте, Макара, Ел Национал, Круз Азул и Ди Си Юнайтед, напомня " Тема спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР