26 лунен ден от 03:50 часа на 16 октомври до

...
26 лунен ден от 03:50 часа на 16 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 16 октомври 2017 година

26 лунен ден от 03:50 часа на 16 октомври до 04:56 часа на 17 октомври

Денят е знак на мъдрост, само че мъдрост, която не донася изгода на индивида, а го предизвика да се ласкае от личните си достижения. Много рисков ден. Трябва да сме оптимално деликатни при общуването с други хора.

Не е добре да се суетим и да демонстрираме горделивост.

Нищо ново да не се подхваща – започнатите нови неща ще потънат в блатото на илюзиите и на бита и ще донесат възможни загуби.

В този ден се губят останки от силата в диалози, по тази причина би трябвало да бъдем деликатни към това кой ни хвали, кой ни кара да се лъжем в себе си и ни дава отговор с взимно хвалебствие.

По-добре да приемем индивида, който ще наругае всички, включително и нас. Не бива да се суетим, да приказваме празни приказки.

Трябва да сме готови за битка с измамите и илюзиите. Не се доверявайте сляпо и не вярвайте на всичко, което чуете и видите. Понеделник е удобен за всякаква детайлна работа, която изисква по-обстоен разбор и метод. Ако се заемем съществено с всяка една активност, тя ще ни донесе съответните резултати.

Денят ще ни даде една прелестна опция в комерсиалната и посредническата активност. Каквото и да решим да вършим през днешния ден, ще ни донесе триумф и развиване, след време. Ще станем по-сериозни, разумни, съсредоточени и доста взискателни към себе си и към всички към нас. Ще успеем да виждаме всичко, в най-малките му елементи.

Подходящо време за работа с документи, с институции.

През този ден, в случай че някои от дамите са решили да извърнат внимание на своя външен тип, ще реализиран неповторими резултати със своята визия. Всичко, което се прави през днешния ден, е най-хубавото, най-перфектното.

Уязвими органи – стомашно-чревен тракт. Не е удобно да се вършат операции и интервенции на тези органи, в случай че не е незабавно, несъмнено. Добре е да се съблюдава лек режим на хранене.

Добре е за лечение на кожни проблеми. Денят е подобаващ за козметични процедури и пластични интервенции.

Идеално време за деен отдих и отмора.

Сънища: В това лунно денонощие сънищата демонстрират какъв брой е огромна нашата самовлюбеност. Ако се виждаме преуспяващи и всесилни, значи е време да се спуснем на земята и трезво да оценим себе си. Ако се забележим насън небогати и нещастни – би трябвало незабавно да си вдигнем самооценката и да се учим на обич и почитание към себе си. Ако сънуваш гръмотевица – това е предизвестие, че не са укротени самолюбието и горделивостта.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР