26-годишният Никола Димитров предложи брак на своята любима Деница Чернева

...
26-годишният Никола Димитров предложи брак на своята любима Деница Чернева
Коментари Харесай

„Да“ на Рожен: Никола разкри как е успял да примами Деница на сцената

26-годишният Никола Димитров предложи брак на своята обичана Деница Чернева от най-голямата сцена на Роженските поляни в събота. 23-годишната годеница не се подвоуми и гръмко сподели „ Да “.

Предложението бе направено пред десетки хиляди посетители на събора, които бяха прелестно сюрпризирани от смелата постъпка на младия мъж.

Двамата са дружно от шест месеца, само че ясно са разбрали, че са един за различен

„ Идеята се пороци в мен преди към месец, когато подадох поръчка за присъединяване, тъй като за първи път моята група излиза на сцена. Сметнах,че ще бъде магически моменти за всички и най-вече за нея “, сподели Никола.

„ Тя не е част от ансамбъла, само че уредниците на събота поддържаха концепцията и ми помогнаха. Казах й, че би трябвало да ми връчи грамота за присъединяване “, разкри той по какъв начин е съумял да примами Деница на сцената.

Височината на пилона символизира територията на България от 111 хиляди кв. километра

От своя страна тя уточни, че не е очаквала такова нещо. По думите й се подготвила за събитието, като взела носия от бабата на Никола.

Всички хотели в Пампорово, Смолян и прилежащите обитаеми места са цялостни с туристи

Той е автоинструктор, а тя е служител на реда. Той уточни, че се срещнали преди 6 месеца, когато били кумове на женитба на техни другари.

„ Все още нямаме проекти за сватбата, само че организацията занапред следва “, споделиха те.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР