26-годишният актьор и политически затворник Павел Устинов отива на фронта.

...
26-годишният актьор и политически затворник Павел Устинов отива на фронта.
Коментари Харесай

Руски актьор, участник в антиправителствени протести, отива на фронта

26-годишният артист и политически пандизчия Павел Устинов отива на фронта. " Ако войната пристигна в нашия дом, ще бъде прекомерно късно. Имаме фамилии, съпруги, родители, деца зад тила си, които могат да бъдат в огромна заплаха, в случай че не създадем нищо. Още повече, че не бих си дал прошка, в случай че остана настрани откакто активизираха брат ми ", написа той в обществените си мрежи, представен от Руската работа на Би Би Си.

Павел Устинов е артист, който беше задържан след един от митингите в Москва през 2019 година Тогава за него започва акция за поддръжка " Аз / Ние сме Павел Устинов ", в която участваха известни артисти: Максим Виторган, Александър Петров, Александър Пал и доста други. Пред приемната на президентската администрация тогава се образува опашка от десетки метри - в нея се включиха артисти, с цел да птоестират в отбрана на Павел Устинов.

В същото време самият артист тогава настояваше, че е отвън политиката и се оказал инцидентно на мястото на митинга: трябвало там да се срещне с другар. Той приказва за това в изявление за Би Би Си.

Първоначално Устинов получи 3,5 години затвор, само че скоро по самодейност на прокуратурата беше освободен от следствения арест и.

" След откриването на " Нов спектакъл " Павел беше поканен да се причисли към неговата натрупа, само че му се падна друга работа - в редовете на съветската войска, на самата фронтова линия. Чакаме завръщането на Павел. Гордеем се с него. И имаме вяра в нашата Победа ", - с такова обръщение той е бил изпратен от театъра, където играе.

Припомняме, че съветският президент разгласи, че се чака. На 17 октомври кметът на съветската столица разгласи, че, а към този момент изпратените повиквателни след тази дата са невалидни.
 Руските студенти и възпитаници са застрашени от трудова готовност
Руските студенти и възпитаници са застрашени от трудова готовност

Липса на служащи и фермери след мобилизацията на Путин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР