26-годишен шофьор на БМВ и негова приятелка на 18 години,

...
26-годишен шофьор на БМВ и негова приятелка на 18 години,
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! Абитуриентката Василена и 26-г. Ангел загинаха в касапницата край Поповица

26-годишен водач на БМВ и негова другарка на 18 години, която е била абитуриентка тази година, са аварирали в събота вечерта на пътя сред Поповица и Пловдив, оповестиха за БЛИЦ от полицията.
Колата се е движела с доста висока скорост, се е забила в дърво. На място е умрял лидерът, който се споделя Ангел. Малко по-късно от пострадванията си е издъхнала и абитуриентката.
Направен е оглед на мястото на произшествието. Няма изясненост къде са отивали младежите, които са родом от Първомай, и дали водачът е използвал алкохол или опиати. Това ще покаже аутопсията.
Сигналът за тежкия случай е подаден малко преди 22 часа в събота в полицията в Пловдив. 18-г. Василена е била отличничка и е възпитаничка на СУ „ Асен Златаров “ в Първомай. Момичето е имало желание да кандидатства в университет и произлиза от извънредно положително семейство, разясниха хора от Първомай.
26-годишният Ангел е само дете на разведени родители. Бащата имал втори и трети брак. Момчето е отгледано от баба си и дядо си, само че локалните хора дефинираха фамилията като извънредно положително и възпитано. Ангел и Василена са имали връзка неотдавна. Снощи те са се прибирали от Пловдив.
По непотвърдена информация, младежите са дишали божествен газ. БМВ-то е летяло с 240 км./ч., когато Ангел е изгубил ръководство над колата и е последвал съдбовният конфликт в дървото.
Все още не се знае по кое време ще е погребението на двамата млади и дали ще бъдат положени в общ гроб.
Хората в Първомай са потресени от нещастието и плачат за тях.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР