25-годишният рецидивист, който запали братовчедка си в Цар Колоян, 4

...
25-годишният рецидивист, който запали братовчедка си в Цар Колоян, 4
Коментари Харесай

Гнусно! Рецидивистът от Цар Калоян отвлякъл леля си и я изнасилил 4 пъти /снимка/

25-годишният рецидивист, който възпламени братовчедка си в Цар Колоян, 4 пъти изнасилвал майка ѝ за една нощ, до момента в който татко ѝ е на гурбет в Германия, излиза наяве от обвинителния акт на младия мъж за това закононарушение.
Пострадалата жена имала загадка връзка с племенника на брачна половинка си. В мига, в който решила да приключи интимните си връзки с него, последвали закани.
На 26 януари, 2016 година той отмъкнал БМВ-то на чичо си и отвлякъл с него жена му. Откарал я в землището на село Костанденец, където 4 пъти я е изнасилил. Преди това той я душил и заплашвал с нож, че ще я убие. За това закононарушение той е получил ефикасна присъда единствено от 2 година и 8 месеца. Той ги е излежал в затворническо общежитие от открит вид. Присъдата е понижена поради самопризнанията на мъжа и поради младата му възраст.
Близо 2 години след излизането му от зандана младият мъж посегна и на своята братовчедка. Той я е малтретирал, след което се е опитал да я изгори жива. Момичето е било закарано в доста тежко положение в русенска болница. След полицейска хайка причинителят е арестуван покрай Разград. По думите на окръжния прокурор на града, органите на реда са избавили живота му, тъй като хората в градчето били подготвени да го линчуват.
От Русенската болница оповестиха, че положението на момичето е доста тежко. Според окръжния прокурор на Разград - раните ѝ са съвсем несъвместими с живота.
"Не знам за какво го е направил. И двамата са ми внуци. Бащата на момичето, дребният ми наследник, е в Германия, с цел да работи ", показа дядото на жертвата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР