25-годишният Георги Валентинов познат като гаджето на Златка Райкова, споделя,

...
25-годишният Георги Валентинов познат като гаджето на Златка Райкова, споделя,
Коментари Харесай

Георги Валентинов: Със Златка искаме дете, спортът е до време

25-годишният Георги Валентинов прочут като гаджето на Златка Райкова, споделя, че към този момент желае да има дете от обичаната си.

ММА боецът се появи като извънреден романтик и изиска ръката на Златка в шоуто Като две капки вода. Той подкрепил Златка да взе участие в шоуто и споделя, че не е изключено един ден тя към този момент да се изявява и като певица, даже имала и оферти.

Георги е уверен, че бъдещата женитба ще помогне на кариерата му.

"Семейството дава мотивация. Дай боже едно наше детенце да си имаме със Златка ще бъде най-големият тласък. Спорът е до време. Не знам до по кое време ще продължа. Не обичам да си върша чак толкоз дълготрайни проекти. Ще съумея да се оправя, даже когато бъда надалеч от фамилията по време на лагери “, споделя пред България през днешния ден, боецът.

В момента той няма плануван идващ мач. Георги споделя, че чака да се обадят от веригата Ей Си Би, с която има още един мач по контракт. „ Смятам, че ще ми предложат още един договор, тъй като им харесва по какъв начин се удрям. Късметът не ми стигна в последните два мача. Оттам пристигнаха загубите “, безапелационен е Валентинов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР