25-годишен младеж загина нелепо на Северната тангента миналата седмица. Той

...
25-годишен младеж загина нелепо на Северната тангента миналата седмица. Той
Коментари Харесай

Близки търсят истината за прегазеното от моторист момче край София. Извършителят - син на прокурор?

25-годишен юноша почина неуместно на Северната дъга предходната седмица. Той е бил прегазен от моторист, до момента в който е пресичал пътното платно в сектор, който сега е затворен за придвижване.

По данни на Спешна помощ сигналът е подаден в 23.53 часа на 5 септември. Само 4 минути по-късно на място е имало коли за спешна помощ и незабавни медици, които единствено открили гибелта на младежа.

Близки на 25-годишния Ренато описват, че той се е събрал с група другари на затворения сектор.

" Дошли са да се видят и едното от момчетата е тръгвало в тъмното надолу да обърне, връщайки се дава на няколко пъти газ, стопира да дава газ и всички мислят, че той ще спре при тях и брат ми взема решение да пресече, с цел да отиде до тоалетната и в този миг другият водач го блъска ", описа Стилиян Стилиянов - брат на Ренато пред Българска национална телевизия.

" Това място беше употребявано за сбирки, за гонки и така нататък В съответната вечер е нямало нищо, просто те са се събрали да се видят един различен, да пушат по цигара. Той не е карал мотора, в смъртния акт написа пешеходец ", изясни Никола Стоилов, който е бил другар на Ренато.

Близките на умрялото момче поискали да видят мотора, с който то е отишло до Северната дъга. Той бил върнат четири дни по-късно от негов другар. Изчезнал е и един от телефоните на момчето. В облачната система се запазвали всички негови фотоси и телефонни диалози, само че там също нямало нищо, споделя брат му.

От клуба " Sofia team " пък разгласиха информация, предоставена им от хора, които са били на мястото на жестокия случай.

" Инцидентът е станал на 05.09 мястото е Северната дъга където както разбрахте са били групичка момчета. Загива наш сътрудник 25-годишният Ренато Стилиянов.

Момчето отишло по дребна потребност от страни до канавката, а в същото време лидерът, го отнася в тил с към 200 км на задна гума.

Младежът умира на място, а Радостин Начев, предизвикал нещастието е настанен за лекуване в " Света Анна “. Той е наследник на прокурор, настояват очевидци от местопроизшествието. Близките на Ренато мислят, че това е цялостна небивалица и истината е напълно друга от това, което е казано. Също по този начин се тормозят случая да не се потуши като всички останали с които сте осведомени. Молят, някой в случай че има видео записи или знаят самата истина да се свържат с тях ", написаха от клуба.

От Столична дирекция на вътрешните работи осведомиха, че на мястото от време на време се прави обход за попречване на незаконни надпревари. Взети са проби за алкохол и опиати, които са дали негативни резултати.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР