24-годишният Мануел Франко от щата Уисконсин спечели 768 милиона долара

...
24-годишният Мануел Франко от щата Уисконсин спечели 768 милиона долара
Коментари Харесай

Младеж спечели $768 милиона от лотарията

24-годишният Мануел Франко от щата Уисконсин завоюва 768 милиона $ от джакпота на лотарията "Пауърбол ", който е третият максимален в Съединени американски щати, съобщи AP. Огромната облага падна в края на предишния месец, само че едвам в този момент спечелилият разкри самоличността си и застана пред камерите.

Младежът е избрал опцията да получи сумата 477 милиона $ в брой. За него ще останат 326 милиона $ след налозите. Щатът Уисконсин прибира налог от 36,4 милиона $, а федералните служби на Съединени американски щати ще вземат още 114,6 милиона $ налози.

Франко е дал конференция, само че не е дал отговор на въпроси с какво се занимава. Той е споделил, че до момента се е надявал банковата му сметка да нарасне до 1000 $. Младежът е напуснал работа на втория ден, откакто схванал за облагата. Той има намерение да даде част от сумата за щедрост. Знае, че разнообразни хора ще стартират да му желаят пари.

"Готов съм и мога да споделям не. Просто ми би трябвало време да обмисля, желая да поговоря със фамилията си и да употребявам парите по най-правилния метод, " сподели Франко. Рекордният
джакпот от "Пауърбол " - 1,59 милиарда $ бе извоюван през януари 2016 година. Тогава наградата бе поделен сред трима щастливци - от Тенеси, Калифорния и Флорида.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР