23-годишният Даниел Мутафчиев се оказа първият в България, който загуби

...
23-годишният Даниел Мутафчиев се оказа първият в България, който загуби
Коментари Харесай

Кой е първият българин, станал жертва на промените в НК за колите

23-годишният Даниел Мутафчиев се оказа първият в България, който загуби колата си след поради шофиране след приложимост на опиати, написа Флагман.бг.

Младият бургазлия загуби фолксвагена си поради марихуана. Часове след обнародването на прословутия член 343б от Наказателния кодекс, който ускорява ограниченията против пияните и дрогирани водачи, Даниел е спрян за рутинна инспекция от пътен патрул до ст. „ Лазур “. Той е пътувал в колата със 17-годишния си брат.

 В младежа служителите на реда са разкрили цигара с марихуана, а тестът с DRAG теста на брат му е дала позитивен резултат за канабис. Самият Даниел обаче надали е очаквал какво ще се случи. Той е мълчалив, откакто схванал, че ще му изземат полото в интерес на страната.

Момчето било безупречно до този миг – нямал нито едно нарушаване. 23-годишният бургазлия имал и непрекъсната работа – наземен личен състав на летище Бургас, където получавал добра заплата и си закупил Фолксвагена.

Няколко часа по-късно са регистрирани още два случая – на мъртво пийнал водач на тир – с над 3 промила и на аварирал лидер край Слънчев бряг с 1,5 промила.

Конфискуваните коли ще останат на паркинг на полицията до потвърждаването кръвната проба, в случай че такава е направена. След това ще бъдат оповестени за обмен от Националната организация по приходите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР