Джесика Уилър е 38-годишна жена от Тексас, която има сложна

...
Джесика Уилър е 38-годишна жена от Тексас, която има сложна
Коментари Харесай

Тя е само на 38 г., но изглежда като баба

Джесика Уилър е 38-годишна жена от Тексас, която има комплицирана житейска история, само че това в никакъв случай не я е карало да губи вяра. На дамата ѝ се постанова да извади множеството си зъби и е наречена " кралица на протезите " в интернет. Напоследък тя шокира доста хора, показвайки страхотната си промяна и се трансформира във вирусна сензация и още по-уважаван човек за почитателите си.

Джесика остава единствено с няколко зъба в устата си, откакто се сблъсква с голям брой здравословни проблеми. Жената не може да употребява млечни артикули, което предизвиква липса на калций и B12 в тялото й.

Тя се бори с тежък недостиг на витамин D, който въздейства върху усвояването на калций. Тялото й даже реагира отрицателно на процедурата за слагане на зъбни импланти и болката е непоносима. В допълнение към здравословните си провокации, Джесика се бори с разстройството на темпоромандибуларната става, което прави решението да извади зъбите си мъчителна нужда.

Джесика редовно снима видеоклипове за своите сметки в TikTok и  и няма нито един намек, че се усеща тъжна за това по какъв начин наподобява без зъби. Вместо това тя се пробва да показва нетипичната за младеж визия от всички ъгли, а клиповете й постоянно излъчват позитивизъм.

Джесика Уилър има над 230 000 почитатели в своя TikTok и над 60 000 почитатели в своя Instagram. Във видеоклиповете си тя споделя тайните на грима, които й оказват помощ в невероятни трансформации. 

Джесика не стопира да въодушевява хората, които по някаква причина не могат да се примирят със личния си външен тип, като споделя, че уникалността е нещо, което всеки човек има. Има доста хора в секцията за мнения, които посещават нейната страница за ежедневната си доза ентусиазъм и доста коментиращи споделят, че Джесика е човек, който озарява деня им.

Джесика отива даже още по-далеч и към този момент е участник в състезанието Cheer Choice Awards. С него се отличават позитивните инфлуенсъри в обществените мрежи, които с образеца си вършат света по-добро място и въодушевяват доста хора, носейки им единствено позитивни страсти.

Наскоро Джесика се трансформира в същинска сензация в TikTok, откакто показва трагичната си промяна. Жената поставя изкуствените си зъби и е с необикновен грим. Феновете й реагират доста бързо, като споделят, че наподобява напряко красива, а някои даже не имат вяра, че " преди " и " след " не са две разнообразни персони.

В мненията към една от новите й визии някои хора даже я назовават " най-красивата жена на света ", до момента в който други консуматори високо хвалят както гения й за грим, по този начин и жизнерадостното й отношение към всичко, което прави. Тя учи хората постоянно да помнят, че са прелестни, без значение от всичко и има вяра, че зъбите не дефинират кои сме, само че това, което в действителност има значение е по какъв начин изглеждаме от вътрешната страна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР