Големи инвеститори в Shell, включително Amundi и Axa Investment Managers,

...
Големи инвеститори в Shell, включително Amundi и Axa Investment Managers,
Коментари Харесай

Големите инвеститори на Shell призовават другите да подкрепят по-големи действия в областта на климата

Големи вложители в Shell, в това число Amundi и Axa Investment Managers, приканиха другите акционери на производителя на изкопаеми горива да изпратят „ мощен сигнал “ към нефтената и газовата промишленост посредством подкрепяйки тяхната резолюция, търсеща по-големи дейности в региона на климата.

27-те акционери, които групово имат към 2,5 % от Shell, подадоха резолюция преди годишната среща този месец, която приканва компанията да приведе в сходство своята „ междинна термин “ цел за излъчвания на парникови газове с Парижкото съглашение за ограничение на световното стопляне. Глобалните излъчвания би трябвало да намалеят съвсем на половина до 2030 година, с цел да бъдат реализирани тези цели.

Shell предложи на акционерите да гласоподават срещу резолюцията, заявявайки, че актуалните „ цели и упоритости “ са задоволителни, само че в писмо до акционерите, че беше изпратено в четвъртък, вложителите отхвърлиха това и предизвестиха, че осъществяването на задачите на Париж е „ от значително значение за запазв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР