23-годишната Ясмин Илхан е наследничка на австралийския доларов мултимилионер Джон

...
23-годишната Ясмин Илхан е наследничка на австралийския доларов мултимилионер Джон
Коментари Харесай

Милионерска дъщеря разказа как е била изнасилена на 15 г., а полицаите...

23-годишната Ясмин Илхан е наследничка на австралийския доларов мултимилионер Джон Илхан, който основава Crazy John’s, компания за мобилни телефони. Магнатът натрупал положение от 300 милиона $, преди да си отиде през 2007 година на 42-годишна възраст.

Дъщерята на магната направи съществено изказване за това, което е претърпяла като тийнейджърка. Когато момичето било на 15 години, било подложено на полово принуждение.

Всичко се случило в предградие на Мелбърн през 2013 година, когато младежи се събрали на рожден ден. Там Ясмин станала жертва на човек от частно учебно заведение в съседство, който я малтретирал.

След ужасните събития момичето се реалокира в Лондон, където приключва Юридическия факултет. Едва предходната година тя подаде изказване в полицията, само че се сблъска с реакция, която ѝ аргументи смут и потрес, написа Daily Mail, представен от БЛИЦ. Според Ясмин чиновниците на реда я довели до сълзи, отказали да проверяват случая и споделили, че „ нейната тапия по право ги тормози “.

" Ужасена съм от това, което ченгетата са ме предиздвикали да преживея. Те неведнъж отказваха да отговорят на въпросите ми по отношение на тяхното решение. Казаха, че съм опровергала личните си доказателства, само че не можах да потвърдя това, когато желаех образци. Още по-шокиращо, те споделиха, че фактът, че имам висше юридическо обучение, поражда терзания по отношение на моята история, " споделя Ясмин Илхан.

На собствен ред чиновниците на реда означиха, че са завършили случая заради липса на доказателства. Но наследницата на мултимилионера няма да се откаже. Твърди се, че откакто Ясмин направи историята си обществена, други девойки почнали да ѝ пишат, казвайки, че също са били потърпевши от същия човек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР