23-годишната, убита от 26-годишния си приятел в квартал Надежда в

...
23-годишната, убита от 26-годишния си приятел в квартал Надежда в
Коментари Харесай

Психиатър видя ревностна параноя в убиеца от квартал Надежда

23-годишната, убита от 26-годишния си другар в квартал " Надежда " в София е била " свита, обезпокоена и потисната " в наличието на Викторио Александров, арестуван за убийството, разяснява пред НоваТВ другар на жертвата. Според психиатъра доктор Веселин Герев, освен това ликвидиране става въпрос за ревностна параноя .

При такава параноя има деформиране на мисленето , може даже да реши, че това дете не е от него, разяснява Герев и последвалото ликвидиране на детето.

" Може би е имал много съмнения, само че психопатският миг е надвил , психопатът реализира крайните цели непременно . Убиецът е бил под непрекъснато напрежение, а детският рев е един от най-големите дразнители . Именно тогава човек не може да си овладее волята ", изясни психиатърът.

 Убиецът от
Убиецът от " Надежда " работил изцяло безредно

Той е подавал сигнали за душевен тормоз от страна на жена си

Убийствата се случват седмица, откакто Дарина и Викторио се разделят и той се изнася от фамилното жилище. Има информация, че мъжът подал тъжба в полицията за душевен тормоз от страна на Дарина, само че нейните родители разяснява, че младата жена е пуснала тъжба .

Родителите й изясняват, че тя се е страхувала да спи сама през последните няколко нощи , упорствали да отиде при тях, само че тя ги твърди, че е добре и ще се пази, оповестява фамилен другар. Извършителят " не би трябвало да излиза от пандиза, по този начин като Дари и дъщеричката й няма да излязат от гроба ", добавя той.

 Почина детенцето, простреляно от килъра от кв. Обновена
Почина детенцето, простреляно от килъра от кв. " Надежда "

По-рано простреля 23-годишната си някогашна другарка

Викторио Александров изглеждал естествен, " по пътя си говорихме другарски ", само че когато блоковете свършват, той се трансформира, " усетих удар в тила и зареди револвера, вика: " Ако искаш да живееш, прави това, което ти споделям ", разяснява пред БТВ таксиметровият водач, който е возил арестувания за убийството и дъщеричката му.

" В първия миг не се изплаших. Мислех, че е някой елементарен наркоман и отпадък, който няма пари да си заплати ", само че след това Александров става по-нормален и стартира да споделя, " че жена му е умъртвила другото им дете и той желае да се самоубие. Каза ми, че тя се е побъркала, държана е в лудница ", добавя водачът.

Викторио желал таксито да отиде на " най-големия мост ", с цел да се хвърли, а дето щял да остави на водача, " ти ще го закараш в най-близкото районно ".

Шофьорът се свързва с диспечери и схваща, че е возил човек, който се търси за ликвидиране, " с лед като разбрах нещата ми стана съзнателно, че съм могъл да спася детето, само че не съм знаел предисловието на това ", разяснява таксиметровият водач.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР