23-годишната Сяо Цюмей снима кратки видеа, по време на които

...
23-годишната Сяо Цюмей снима кратки видеа, по време на които
Коментари Харесай

23-г. кранистка загина след падане от 50 м височина по време на предаване на живо

23-годишната Сяо Цюмей снима къси видеа, по време на които демонстрира какво прави на нетипичното си работно място като кранистка. Миналата седмица животът ѝ обаче е пресечен, когато тя пропада на земята от своята кабина, оповестява " Дейли Мейл ", цитира Блиц.

В интернет китайката споделя, че работи като кранистка в Цюйчжоу, провинция Чжецзян. Момичето е съумяло да събере огромна публика: повече от 100 хиляди души са се абонирали за нея в обществената мрежа TikTok.

Миналия вторник кариерата и животът ѝ са прекратени, до момента в който се е намирала на работното си място. По време на предаване онлайн Сяо пада от кабината, която е била на 50 метра височина, и губи живота си на място.

Трагедията е станала в 17:40 ч. локално време, когато работният ден е завършил и множеството от строителните служащи са напуснали обекта.

Няколко очевидци оповестяват, че Цюмей е паднала от крана с телефона си в ръце. Кадрите от рухването удостоверяват това: виждат се фрагменти от строителния кран. Младата жена е снимала последните моменти от живота си. На ужасяващия финален кадър, сниман след рухването, се вижда цялата структура.

Дори от фрагментите обаче не излиза наяве какво се е случило в кабината и за какво китайката се е разрушила на земята. При разискването на нещастието фамилията на Циумей удостовери, че повода е съдбовна и съдбовна случайност, а не някакъв интернет трик, оповестява " Дейли Мейл ".

23-годишната жена е била майка на две деца.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР