23-годишната кралица на красотата Ланди Парага Гойбуро беше застреляна при

...
23-годишната кралица на красотата Ланди Парага Гойбуро беше застреляна при
Коментари Харесай

Кралица на красотата остави мистериозно съобщение преди смъртта си

23-годишната кралица на хубостта Ланди Парага Гойбуро беше убита при брутална пукотевица на посред бял ден единствено дни откакто направи загадъчна обява в Instagram.  

Бившата участничка в Мис Еквадор беше забелязана да беседва с мъж в ресторант в Кеведо, Еквадор, когато маскирани нападатели нахлуха в постройката, пише Daily Star. Един от стрелците, изравен на вратата, рани Ланди и мъжа, за който се смяташе, че е неин другар.

И двамата нападатели избягаха от мястото на престъплението, а момичето остана да лежи в локва кръв. Еквадорската хубавица беше в Кеведо за женитба в събота (27 април).

Преди седем дни кралицата на хубостта разгласява загадъчна последна обява в Instagram, в която съпостави живота с „ ехтене “. На фотографията Ланди беше облечена в оранжев бански.

„ Животът е ехтене, това, което изпратиш, се връща при теб “, написа тя към фотографията си.
 Кралица на хубостта, Ланди Парага Гойбуро, мис Еквадор, мистериозно известие, обществени мрежи, ликвидиране, простреляно момиче, простреляно в ресторант Няколко дни преди гибелта си тя остави обръщение към почитателите си Снимка: landyparraga.ec/Instagram
Десетки почитатели оставиха мнения под обявата, изразяващи скръбта си от стрелбата. Единият сподели, че не може да повярва, а другият сподели, че е с разрушено сърце.

Ланди беше упомената в диалог сред счетоводителя на картела Хелив Ангуло и наркотрафиканта Леандро Нореро, който беше погубен през октомври 2022 година, съобщава New York Post. Прокуратурата откри, че Ангуло е бил помолен да не разкрива връзката сред наркобоса и хубавицата. Бившият наркодилър написа: " Ако жена ми разбере нещо за нея, с мен е свършено. Приятелю, името й не би трябвало да се появява на никое място. Иначе светът ми ще рухне. "

Ангуло беше погубен единствено шест месеца откакто съд откри връзка сред член на картела и еквадорска кралица на хубостта. Властите потвърдиха, че убийството на Ланди сега се проверява.
 Кралица на хубостта, Ланди Парага Гойбуро, мис Еквадор, мистериозно известие, обществени мрежи, ликвидиране, простреляно момиче, простреляно в ресторант Убиецът стоял покрай входната врата Снимка: X (Twitter)
Смразяващи фрагменти от стрелбата се появиха в обществените мрежи, на които се вижда по какъв начин кандидат-убиецът влиза през вратата на ресторанта и прострелва 23-годишното момиче. Нейният сателит не е потърпевш при стрелбата и е отведен за разпит.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР