Изглежда приказката за любовта между Бен Афлек и Дженифър Лопес,

...
Изглежда приказката за любовта между Бен Афлек и Дженифър Лопес,
Коментари Харесай

Край! Бен Афлек и Дженифър Лопес се готвят за развод

Изглежда приказката за любовта сред Бен Афлек и Дженифър Лопес, които се събраха след 17 години и най-сетне се ожениха, е към своя край. Всичко е доста мъчно за двойката и според InTouch Бен се е изнесъл от фамилното гнездо за 60 милиона $, които са търсили дружно съвсем две години.

„ Написаното е на стената – свърши. Те ще се разведат – и този път Бен не е отговорен! “ – твърди таблоидът.

За проблемите сред съпрузите стартира да се приказва преди няколко месеца. Първоначално Бен и Дженифър започнаха да се виждат с все по-мрачни лица на разходки, караха се, а по-късно Лопес стартира да посещава събития сама.

Например Афлек не придружи брачната половинка си на Met Gala 2024 в Музея на изкуствата Метрополитън на 6 май, макар значимата й роля като съпредседател на събитието. Той уточни, че е ангажиран и снима, само че източникът на In Touch споделя, че е доста по-лошо.

" В момента той е концентриран върху работата си и децата си. Бен към този момент се е изнесъл и евентуално ще би трябвало да продадат мечтания дом, който са търсили от две години. Те в никакъв случай няма да спрат да се обичат, само че тя не може да не го управлява и той не може да го промени. Невъзможно е това да продължи “, изясни информаторът.

Друг проблем беше, че певицата и артистът имаха друго отношение към вниманието на всички. Ако Бен се опита по всевъзможен метод да избегне вниманието на медиите, то Дженифър се опита да притегли погледите на публицистите колкото е допустимо повече.

В документалния филм на J.Lo The Greatest Love Story Never Told, тя призна:

„ Когато се събрахме още веднъж, Бен сподели: „ Едно от нещата, които не желая, е връзка в обществените медии. Не мисля, че на Бен му е доста комфортно да го върша. Но той не желае да ме стопира. "

На собствен ред непосредствен до двойката споделя, че грешките, които са предизвикали раздялата им през 2004 година, не са били взети под внимание.

„ Някои от по-големите проблеми, които ги разделиха първия път, остават същите “, сподели информаторът.

Бен и Джен се срещнаха за първи път при започване на 2000-те и връзката им докара до годеж. Въпреки това, няколко дни преди сватбата, двойката я анулира. Те останаха дружно до януари 2004 година, преди дефинитивно да прекратят връзката си. Едва през 2021 година Бен и Лопес се сдобриха, което докара до най-накрая да се оженят през юли 2022 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР