23-годишната Анита и 49-годишният Рачков са заедно вече повече от

...
23-годишната Анита и 49-годишният Рачков са заедно вече повече от
Коментари Харесай

Анита заряза Рачков и отиде на купон

23-годишната Анита и 49-годишният Рачков са дружно към този момент повече от година, само че злите езици не стопират да приказват, че връзката им няма доста да я бъде.

Според слуховете двамата към този момент са си поомръзнали, а аргументи за това се показва огромната разлика във възрастта сред плеймейтката и Рачков от една страна, а от друга - коцкарския манталитет на артиста.

А и обстоятелствата към този момент го удостоверяват. Палавата русокоска, която много-много не се задържа на едно място, обича да купонясва в компания без обичания си.

Красавицата, която неотдавна отпразнува с шумно и блестящо празненство рождения си ден, не крие какъв брой доста се забавлява, когато е надалеч от артиста.

Но с цел да успокоят духовете и слуховете за разлъка, двамата постоянно вършат и нужното за озаптяване на съмненията за разлъка, като пускат фотоси, колажи и какви ли не пояснения в обич.

А дали в действителност огромната разлика във възрастта в даден миг ще натежи прекалено много, времето най-добре ще ни каже това.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР