Феновете на Фермата на Кларксън“ заплашват да бойкотират третата серия

...
Феновете на Фермата на Кларксън“ заплашват да бойкотират третата серия
Коментари Харесай

Феновете на „Фермата на Кларксън“ заплашват да „бойкотират“ шоуто заради сърцераздирателната загуба на звезда

Феновете на „ Фермата на Кларксън “ заплашват да бойкотират третата серия заради неналичието на любимец на почитателите.

Поредицата Amazon Prime Video, която наблюдава звездата от Top Gear Джереми Кларксън, до момента в който се ориентира в живота си като фермер във фермата Diddly Squat в Чипинг Нортън, беше шлагер измежду феновете.

Въпреки това, загубата на кравата юница Пепър, която стана обичана фигура във втората серия, разстрои почитателите. Въпреки че имаше проблеми с одобряването на ресторанта си от регионалния съвет на Западен Оксфордшър, Джереми беше заречен да държи Пепър като домакински любим във фермата.

Феновете даже надраскаха графити „ ние обичаме Пепа “ върху плевнята, в която се обитава фермата магазин. В първия епизод от третата серия, Джереми получи уведомление за наложително осъществяване от съвета, забраняващо му да отвори още веднъж ресторанта и даже да сложи саксии отвън него. Това докара до оповестяването на Джереми за затварянето на ресторанта и напускането на стадото му, включите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР