22-годишният Васил Рангелов е новото лице на светски сайт №1

...
22-годишният Васил Рангелов е новото лице на светски сайт №1
Коментари Харесай

22-Годишен Топ Танцьор Е Новото Лице На Secret.bg

22-годишният Васил Рангелов е новото лице на всемирски уебсайт №1 Secret.bg. Той беше измежду кандидатите на състезанието Best Erotic Model, където обра най-престижните награди.

Васил е професионален танцьор, част от провокативното „Babylon show“. Стана известен след присъединяване си в разнообразни музикални клипове.

Рангелов сподели пред журито и публиката най-разкрепостено държание измежду мъжете и хъс за победа. В третия кръг на конкуренцията, в който трябваше да се изявят с сексуален танц, той излезе на сцената с настоящата миска Джулиана Гани. С танца си той сподели, че е безапелационен победител. По-късно още веднъж излезе на сцената с Диона, която съобщи, че е и нейн любимец.

„Първоначалната концепция беше лицето на Secret.bg да е момиче, но тъй като огромна част от купите отидоха при дами, взех решение нашата да отиде при момче, с цел да не стане състезанието сексиски. Васил потвърди, че я заслужава напълно“, съобщи основният редактор на медията Георги Гюзелов, който беше измежду журито.

Пред Милен Цветков Васил призна, че се е записал за присъединяване в състезанието за развлечение. „Смятам, че ще ми помогне в кариерата. Някоя певица може да ме хареса и да ме предложения да ме снима“, добави спечелилият. Той не скри, че си предпочитал модифицираните девойки пред естествените.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР