22-годишният ММА боец Матеус Фернандес почина няколко часа, след като

...
22-годишният ММА боец Матеус Фернандес почина няколко часа, след като
Коментари Харесай

Млад ММА боец почина след нокаут

22-годишният ММА войник Матеус Фернандес умря няколко часа, откакто беше нокаутиран в борба на събитие, което се организира през уикенда в Манаус, Бразилия. Фернандес загуби с нокаут в третия рунд от Обед Перейра, който го смъкна с композиция от удари. Фернандес получи още един удар до момента в който беше на земята, преди рефера да се намеси.

Той се готвеше в залата на Formando Campeoes, които оказват помощ на хора да спрат опиатите и да се занимават с ММА. Вандерлус Кантурияс, която е брачна половинка на треньора на боеца, показа, че Фернандес е умрял няколко часа след борбата.

В петък той се подложил на проби и бил чист, само че негови другари му споделиха, че е употребявал опиати преди дуела. Иначе Матеус се справил добре в първите рундове, само че по-късно бе разтърсен и загуби с нокаут. Веднага след борбата той почнал да получава припадъци, вследствие на потреблението на опиати.

Веднага след борбата той е закаран в болница и получава сърдечен удар. Лекарите се борили за живота му два часа, само че в последна сметка той е умрял.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР