21-г. Красимира Кукувска от пловдивското село Бегово е била убита.

...
21-г. Красимира Кукувска от пловдивското село Бегово е била убита.
Коментари Харесай

Обрат! Младата майка от Бегово не е посегнала на живота си, била е убита

21-г. Красимира Кукувска от пловдивското село Бегово е била убита. Това заяви Блиц, цитирайки свои източници.

Извършителят на зверството е мъжът, с който тя до неотдавна е живеела, и татко на двете ѝ невръстни деца Любомир Петров. Младият мъж е задържан за 72 часа, направил е цялостни признания.

Той твърди, че на съдбовния 11 септември е отишъл в дома на Красимира, влезнал е при нея, само че двамата са се скарали. Младата жена е почнала да го гони, казвала е, че желае да я остави намира, само че той я е заплашил, че ще я гръмне.

Красимира го предизвикала и му споделила: " Хайде, направи го, не можеш ". Любомир твърди, че тя е взела въздушната пушка и я е опряла на гърдите си. По думите му той е натиснал без да желае спусъка и не е имал желание да я убива.

Първоначално проверяващи оповестиха случая като самоубийство. Никой от околните на жертвата обаче не вярваше в тази версия, хората продължиха да питат и да упорстват казусът да бъде тестван още веднъж.

Убийството е разкрито от полицията в курортния град Хисар, отпред с шефа им гл. контрольор Пламен Арабски, който персонално е водил следствието.

Припомняме още, че младата жена оставя невръстни дечица на 2 месеца и на 2 години сирачета. Тя е имала богато завещание от татко си, който бил мощен арендатор, имащ над 2000 дка земя, само че той и майката умряли.

Около Красимира се завъртели двама братя от прилежащото село Сухозем. Единият от тях бил Любомир. Всички повтаряли на Красимира, че той я употребява за пари, след това думите на околните ѝ се потвърдили - той единствено пръскал и нищо не печелел.

Красимира се осъзнала и прокудила мъжа си седмица преди да стане убийството. Това е коствало живота ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР