2022 година бе изпълнена с възходи и падения в любовния

...
2022 година бе изпълнена с възходи и падения в любовния
Коментари Харесай

Любовните романси, които приключиха през 2022 година

2022 година бе изпълнена с възходи и падения в любовния проект както за известните лица у нас, по този начин и за известните в чужбина. Освен край в любовните връзки на редица познати имена, то други пък показаха пред аудиторията своите нови сътрудници.
Прочетете още
Изневери, изменничества, кавги и други мотиви стоят в основата на разпадналите им се връзки, като имаше и двойки, при които развоят на събитията беше повече от призрачен.

А ето и част от личностите, които се срещнаха с лицето на раздялата и не пропуснаха това да стане обществено притежание, даже и по много демонстративен метод.

Започваме с  Александра Богданска и Даниел Петканов . Раздялата им разкри самата инфлуенсърка посредством обява в профила си в Instagram.  Александра разгласява обща фотография в профила си и посочи, че с Даниел се разделят поради разлики в характерите. Те имат 3-годишен наследник, който носи името Габриел.

„ Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни следва бракоразвод. Решението ни е дефинитивно и документите към този момент са готови. В раздялата ни няма намесени трети лица и повода е допустимо най-тривиалната - разлики в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, макар напъните и опитите, които направихме. Все отново, даже и след такова тежко решение, резервираме почитание и положителни усеща един към различен. Основен приоритет и за двама ни постоянно е бил и ще бъде нашият наследник – Габриел. Любовта ни към него е движещата мощ и мотивация за това да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и обич ”, написа тогава моделката.



Раздялата на  Златка Райкова и Благо Джийзъса  също провокира доста мнения в обществените мрежи. Причината е, че малко преди да разгласят, че към този момент не са дружно, двамата редовно разгласиха фрагменти, на които изглеждаха същински щастливо и сплотено семейство. В момента и двамата имат нови половинки, като Благой е с Полина Спасова, с която преди няколко месеца подвигна обилна сватбена гала. Златка пък е бременна от арменеца Карен Хачатрян, които и предложи брак.



Друг любовен скандал, провокирал вниманието на хората беше този между  Емрах и Теди Александрова . Изпълнителите си размениха остри думи и обвинявания в обществените мрежи. Дуетните половинки имаха връзка близо две години, само че връзките им завършиха.

Двамата са разграничени, а повода за края на тяхната връзка е Теди, твърди Емрах. Александрова пък показа онлайн в Инстаграм, че се усеща извънредно афектирана и отношението му е неуважително. Тя е 11 години по-голяма от него и съгласно нея Емрах си прави ПР на неин тил, като твърди, че татко му- известният артист Тони Стораро е отговорен са краха в техните връзки. Още тогава Теди описа, че чака да й бъдат изплатени 21 хиляди лв. за изработката на трите най-големи шлагера на Емрах, на които тя е създател, като даже упрекна Емрах в това,  че счупил носа й.



Интерес провокираха и връзките на  Виктор и Виктория Капитонова  от „ Ергена ”. В последния епизод на предаването Виктор взе решение коя е избраницата на сърцето му, а тя беше точно рускинята Виктория.  Капитонова получи последната роза, само че Виктор не й предложи брак, като изиска от нея да задълбочат връзките си след предаването, само че уви- това не се случи. Вместо това дамата описа, че даже двамата даже не са се търсили след края на предаването и в никакъв случай не са имали нищо общо.



Актрисата  Силвия Петкова и режисьорът Зоран Петровски  са другата световна двойка, която разгласи, че поставя завършек на връзките си.

" Искаме да ви кажем, че взехме единомислещо решение нашият път като двойка да завърши и продължаваме по пътя на едно прелестно другарство, плод на което е най-вълшебният ни наследник. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно следва за нас. Пожелаваме ви и при вас да е по този начин! ", написа Петкова в мрежите. Актрисата и спечелилият от предаването „ Сървайвър ” откриват любовта след 10 години другарство, като имат и общо дете.



Кратка пауза в връзките имаше и в тези на  Сузанита и бащата на детето й Марк Славов . Това стана ясно от нейни познати, като след това и самата тя удостовери раздялата им. Причината за паузата не е ясна, само че по време на драмата сред тях дъщерята на Орхан Мурад беше бременна. Малко след оповестената разлъка двамата разгласиха общи фотоси в Инстаграм, от които стана ясно, че те още веднъж са дружно. Към този миг настояват, че са щастливи, живеят дружно и поставят грижи за първородния им наследник Матиас.



Драматичен поврат претърпя и фамилният живот на  Митко от „ Фермата “ , който бе участник и в друго риалити предаване на bTV „ Смени дамата “. Митко Господинов взе участие в предаването дружно с Мая, с която са дружно още от гимназията, женени са от близо 20 години и имат две деца. Малко след излъчването на епизода, в който изглеждаха извънредно сплотени, стана ясно, че са се разделили.

„ Епизодът беше сниман преди 2 години, при започване на 2020 година От тогава се случиха доста неща в персонален проект и с Мая към днешна дата сме разграничени. Въпреки това ние имаме прелестни взаимоотношения и възпитанието и грижата за децата ни е наша обща идея и цел в живота ”, написа гуспата във Facebook. В момента той е привързан със Силвия Иванова и напълно неотдавна разгласи, че ще става татко за трети път.



Сътресения имаше и в връзките на познати звездни холивудски двойки. Връзката на Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън  не продължи дълго – едвам девет месеца. Въпреки че мнозина влагаха вяра, че може да се стигне и до женитба, Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън се разделиха и имаха много неприятни моменти, усложнени от намесата на предходния брачен партньор на риалити звездата – Кание Уест.



Леонардо ди Каприо  също постави завършек на четиригодишна връзка с Камила Мороне. Мнозина смятаха, че точно тя е дамата, която ще укроти звездата от „ Титаник “, само че уви. Явно той продължава с търсенето на най-подходящата.



През 2022 завърши любовта и между  Шакира и Жерар Пике . Те бяха дружно от 2010 година Колумбийската певица и испанският футболист се разделиха през юни, когато стана ясно за изневерите на спортиста. Певицата пък се ядоса и реши да му отмъсти, като вземе със себе си общите им деца – Саша и Милан. Тя имаше и други проблеми в Испания, свързани със стартирано дело за неизплатени налози. Пике пък от своя страна се радва на нова обич.



Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин  бяха дружно от 25 години. Три месеца откакто означиха тази годишнина стана ясно, че двамата ще се развеждат. Вричат се във безконечна честност през 1997 година Те са една от най-стабилните двойки в Холивуд. Имат три дъщери – Скарлет, Систин и София.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР