2022 е интересна година, след като заради пандемията много продукции

...
2022 е интересна година, след като заради пандемията много продукции
Коментари Харесай

21 от най-добрите филми за любимите ни звезди

2022 е забавна година, откакто поради пандемията доста продукции бяха отсрочени за по-добри времена за кино. А филмите за живота на обичаните ни звезди постоянно са се радвали на огромен интерес.

Ето селекция за някои от тях, които в случай че не сте гледали, да поправите този пропуск:

Памела Андерсън

Netflix заяви на 2 март, че пуска документалния филм за Памела Андерсън. За разлика от мини сериала „ Пам&Том ”, този документален филм има цялостното подпомагане на самата Памела. По слачая секс бомбата от 90-те разгласява в Instagram пост под формата на стих. Смисълът е:

Моят живот, милион недостатъци, недостатъци, полуда и загуби, нищо, за което да продължиш живота си, само че мога да ви изненадам, че не съм жертва, а сървайвър и съм жива, с цел да опиша цялата история.

Все още не е оповестена датата за стартиране на кино лентата по Netflix.

Джанет Дкасън – „ Джанет “

Джанет Джексън направи документален филм за своята кариера и персонален живот в две елементи. " Janet " беше пуснат през януари по случай 40-годишнината от дебютния албум на звездата. В документалния филм певицата преглежда подозренията за полово принуждение над деца, в което беше упрекнат брат й - Майкъл Джексън. Джанет рядко разясняваше изказванията, а той постоянно отхвърляше. Попитана дали обвиняванията са се отразили на кариерата на Джанет Джексън, тя дава отговор с „ Да – отговорни по дифолт “.

В документалния си филм Джанет се стопира и на случая от Super Bowl от 2004 година, когато Джъстин Тимбърлейк сякаш несъзнателно раздра костюма й и това беше абсурдът на годината, тъй като се видя голата й плът освен пред смутените фенове, а и онлайн по терлевизията по целия свят. Филмът пробва да покаже, че дамите са изложени доста повече на полово внимание и озлобление от публиката по отношение на мъжете и това оказва голям напън върху дамите в шоу бизнеса.

Jeen-Yuhs: Трилогия за Кание

Netflix пусна документален сериал от 3 елементи за Кание Уест. Продукцията е компилация от фрагменти, снимани през последните 21 година от живота на рапъра, от възхода му като млад актьор, достиженията му като предприемач в музикалната промишленост и по-късно преглежда несъгласията и битката му за психологичното здраве. Филмът преглежда връзката на Кание Уест с майка му, която умря през 2007 година, само че е централната история в целия филм. Много документални филми за известни персони са принадлежности за самореклама за брандинг, само че Уест нямаше думата за редактирането на финалната версия в този филм. Los Angeles Times назова документалната продукция „ недопечен, прям и съпричастен взор към индивида зад платинените албуми, обществените сривове и таблоидната полуда “.

„ Какво се случи, Британи Мърфи? “

Звездата от " Clueless " от 1995 и " 8 благи " от 2002 Британи Мърфи доближи върха на кариерата си, когато през 2009 година ненадейно умря на 32-годишна възраст. Причината за гибелта остана тайнственост, откакто и брачният партньор й Саймън Монджак си отиде от сходни аргументи няколко месеца по-късно. Новия документален филм на HBO, наименуван „ Какво се случи, Британи Мърфи? “ изследва събитията към тази гибел в два шокиращи епизода. Първоначалните филмови откъси загатват за проблематични връзки сред съпрузите, злоба и ревнивост...

„ The Bee Gees: Как можеш да поправиш разрушено сърце “

Можем да забележим гласовитото трио от Bee Gees в същинските им цветове в документалния филм за тяхната история. Тя се основава на изявленията с към момента живия Бари Гиб и остарели изявленията с братята му Робин и Морис Гиб, които към този момент не са на този свят. Лентата е компилация от музикалното завещание, което групата остави на света, от персоналните им връзки и устрема на всеки от братята да резервира своята характерност.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР