2019 година беше най-силна за Диана Експрес, защото успяхме да

...
2019 година беше най-силна за Диана Експрес, защото успяхме да
Коментари Харесай

Митко Щерев нападна Кидиков: Певец с едно нещастно хитче, който от 30 години продава прахосмукачки

 " 2019 година беше най-силна за " Диана Експрес ", тъй като успяхме да дадем 10 концерта в най-големите ни градове, залите бяха претъпкани и свирихме със симфоничен оркестир - най-вече с Русенската филхармония " показа композиторът Митко Щерев, който е и основател на групата. 

Заедно с Илия Ангелов и Атанас Копчев те гостуваха в " Денят стартира с Георги Любенов ". В годината на пандемията са пуснали два сингъла.

Големият композитор засегна и тематиката с прословвутите пенсии на звездите на " Златният Орфей “. В него именити звезди на българската сцена ще получат три години пенсии от 700 или 350 лв.. 

" Как може 30 години да продаваш прахосмукачки и в този момент да ревеш за премия? Как може 30 години едната половина от дует да не живее в България и в този момент да претендират за пари? Певец с едно нещастно хитче няма смисъл да се прави на интересн и да прави забележка на министъра. Има една песе и от 20 години на никое място не го пускат. Какво звезда е този наш артист. "

Митко Щерев очевидно засяга пловдивчанина Христо Кидиков, който сподели в няколко изявленията през последните седмици, че е бил подминат незаслужено при раздаването на паричните награди, а дава отговор на изискването да е имал премия от " Златният Орфей “. В същото време обществено знае се, че от години той пласира прахосмукачки " Рейнбоу “ и за известно време даже завеждаше офиса на компанията в България.

Щерев атакува и дуета Благовест и Светослав Аргирови. Той сподели, че те не могат да претендират за парични награди, тъй като нито един път не са взели участие в " Златният Орфей “.

" Всички, които плачат за пенсии, работеха в сивата икономика не си плащаха осигуровките. Вие знаете ли, че аз персонално съм виждал по какъв начин всяка вечер Борис Гуджунов прибираше по 100 лв. за присъединяване и нито един път не се сети да заплати осигуровки за тези 3000 лева месечно? Защо един артист би трябвало да е по-привилегирован повече от един доктор или инженер ", приключи Щерев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР