20-кратният шампион на Англия гостува на временния водач във Висшата

...
20-кратният шампион на Англия гостува на временния водач във Висшата
Коментари Харесай

Рухналият Юнайтед гостува на железния Челси в най-неподходящото време

20-кратният първенец на Англия гостува на краткотрайния лидер във Висшата лига в огромното дерби от 13-ия кръг на британското състезание. " Червените дяволи " имат неприятния шанс да се изправят против намиращия се в отлична форма Челси във допустимо най-неподходящия миг.
Кризата в Юнайтед
Само преди няколко дни Юнайтед уволни мениджъра си Оле Гунар Солскяер след серия от разочароващи резултати. В последните си седем мача във " алените " взеха единствено една победа и записаха пет провали, измежду които унизителната загуба от безконечния зложелател Ливърпул с 0:5 на " Олд Трафорд ", с цел да пристигна и кулминационната точка с разгрома от Уотфорд с 4:1.

Временно отпред на тима застана помощникът на Солскяер - Майкъл Карик, който изведе " алените " до победа над Виляреал в Шампионска лига, която им обезпечи място на 1/8-финалите на шампионата. Сега обаче Юнайтед ще би трябвало да премери сили с един от най-силните тимове в света и настоящ европейски първенец Челси - дерби, за което от са подготвили богат набор от пазари с отлични коефициенти.



Челси не познава усета на загубата от края на септември, когато поредно загуби от Манчестър Сити и Ювентус. Оттогава възпитаниците на Томас Тухел изиграха 10 мача във всички шампионати, като реализираха девет победи. " Сините " заемат първото място във Висшата лига с 29 пункта - с 12 повече от Юнайтед, който е осми.
След две нулеви ремита: Челси е длъжен да победи Юнайтед


Не е изненада, че лондончани са любимец в идния конфликт на " Стамфорд Бридж ". дава 1.57 коефициент за победа на Челси, 4.65 за тъждество и 6.00 за победа на Манчестър Юнайтед. Последните два мача сред " сините " и " алените " непроменяемо приключват при еднакъв резултат 0:0. От efbet оферират коефициент 15.00 да няма голове в дербито в Лондон. 


Бруталната отбрана на Челси
Статистиката във Висшата лига през сегашния сезон е безапелационна - Челси разполага с най-силната отбрана в шампионата, като е позволил единствено четири гола в миналите 12 мача.

" Сините " разполагат и с втората най-силна офанзива след тази на Ливърпул - 30 маркирани гола против 35 за мърсисайдци. " Дяволите " пък са с третата най-слаба защита в Англия, като само последните два отбора в подреждането - Норич и Нюкасъл, са пуснали повече голове от тях.

дава 1.71 коефициент за над 2,5 гола в мача сред Челси и Манчестър Юнайтед, до момента в който за под 2,5 гола коефициентът е 2.30. Залогът " двата тима да отбележат гол в мача " е закрепен на 1.85.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР