20-годишно момче отне живота си, докато медицинският персонал си чати

...
20-годишно момче отне живота си, докато медицинският персонал си чати
Коментари Харесай

НЕВИЖДАНА ТРАГЕДИЯ: Момче се самоуби в болница, сестрите не си мръднаха пръста!

20-годишно момче лиши живота си, до момента в който медицинският личен състав си чати по телефоните. Някои от медицинските сестри даже си вършат прически и плетат плитки, до момента в който младежът бере душа.

Майката на самоубилото се момче припада, като вижда записите от охранителните камери.

Брен Макфарлън посегна на живота си в психиатрично поделение в Блекпул, Англия.

Той е прекарал три седмици в лист с чакащи за поделение за психологично здраве, откакто психиатър изискал незабавното му настаняване на „ несъмнено място “.

Брен бил признат в The Harbour в Блекпул на 24 октомври 2022 година. Болницата за психологично здраве е със 154 кревати, като обезпечава грижи и лекуване за възрастни, които не могат да бъдат лекувани безвредно вкъщи.

Самоубилото си момче е имало история на самонараняване и опити за самоубийство и е считано че е „ риск за себе си “, когато е било прегледано от психиатър в дома си в Акрингтън Ланкашир.

На втория ден от следствието, което се провело тази седмица, правосъдните заседатели изгледали записи от камерата за видеонаблюдение от вътрешността на неговата стая, както и от стаята на сестрите, която има прозорец, допускащ постоянни наблюдения.

Смущаващото е, че личният състав не е провели подробно багажа на Брен при постъпването и той е съумял да вкара забранен предмет, евентуално рисков.

Болният е оставен цели 20 минути без наблюдаване от дежурните. През това време той се самоубива в банята с помощта точно на острия предмет, който не е открит при постъпването му.

По време на делото, когато на правосъдните заседатели пускат видеозаписа от камерата, майката на Брен припада. Безразличието на сестрите и неестествените им занимания по време на дежурство са шокиращи. Част от тях си плетат плитки една на друга, трети зяпат в телефоните си и пишат.

В 10.16 ч. сутринта Макфарлан влиза в банята си, където е открит към този момент мъртъв.

Направен е опит да бъде реанимиран, като е откаран в болница “Виктория ” в Блекпул, само че без резултат. Делото продължава, следва да стане ясно какво наказване ще отнесат безразличните сестри, показали фрапантен непрофесионализъм.

Телеграф

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР