20-годишната Виктория Иванова е бургазлийката, която е била в ролята

...
20-годишната Виктория Иванова е бургазлийката, която е била в ролята
Коментари Харесай

Лошо й се пише: Стана ясно коя е 20-годишната бургазлийка „муле“ от наглите ало измамници

20-годишната Виктория Иванова е бургазлийката, която е била в ролята на муле от наглата скица на ало мошениците, които предходната седмица излъгаха 32-годишен мъж от жк. „ Изгрев “, написа Флагман.бг.

Виктория била незначителна „ пешка “, тя събирала торбите с пари и златните украшения от наивните жертви.

Момичето е било арестувано от чиновници на Пето РУ-Бургас. Пред тях бургазлийката направила цялостни признания за осъщественото от нея действие и разказала в детайли за схемата на ало измамници.

Припомняме, че 32-годишен бургазлия попадна в клопката на алоизмамниците и се хвана на познатата скица, че оказва помощ за задържане на нарушители.

На 13 декември мъжът от жк. „ Изгрев “ получил позвъняване. Било му обяснено, че би трябвало да окаже подпомагане на полицията. Той въобще не се усъмнил и незабавно се съгласил да помогне на мнимите органи на реда. Гласът от телефона му споделил какво да направи.

И по този начин бургазлията метнал от терасата на жилището си найлонова торба със сумата от 500 лева, 20 евро, 60 северномакедонски динара, позлатен дамски часовник и златни украшения. Накрая мулето – Виктория отишла под балконите и взела плячката от наивния бургазлия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР