20 000 афганистански бежанци ще бъдат настанени безплатно от Airbnb

...
20 000 афганистански бежанци ще бъдат настанени безплатно от Airbnb
Коментари Харесай

Онлайн платформа настанява безплатно афганистанци


20 000 афганистански бежанци ще бъдат настанени гратис от Airbnb в домове по целия свят
(снимка: CC0 Public Domain)

Airbnb, известната о нлайн платформа за настаняване, разгласи , че краткотрайно ще настани гратис 20 000 афганистански бежанци, с цел да им помогне да се преселят по целия свят.

Шефът на компанията съобщи, че този ход е в отговор на „ една от най -големите филантропични рецесии на нашето време ”. Той уточни, че компанията се усеща длъжна да се изправи и да вземе отношение към казуса.

„ Надявам се, че това ще въодушеви други бизнес водачи да създадат същото ”, сподели изпълнителният шеф Брайън Чески, представен от. „ Няма време за губене. Десетки хиляди афганистански бежанци се заселват по света, където те ще останат, и това ще бъде първата глава в новия им живот ”.
още по тематиката
Офертата е годна „ от незабавно ” и компанията към този момент работи с неправителствени организации по места, с цел да помогне с най-належащите потребности. Airbnb не показва каква сума ще влага в самодейността или за какъв брой време ще бъдат настанени бежанците.

Според известието, компанията ще си сътрудничи с организациите за, „ с цел да отиде там, където има потребност ”, и ще развие самодейността в допълнение, в случай че се окаже належащо.

„ От през днешния ден Airbnb стартира да настанява гратис 20 000 афганистански бежанци в международен мащаб ”, написа Чески в Twitter. „ Въпреки че ще платим за този престой, ние не бихме могли да създадем това без щедростта на нашите домакини ”.

Компанията съобщи, че цената на престоя ще бъде финансирана посредством вноски от Airbnb и от самия Чески, както и от донори във фонда за бежанци на.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР